gost 189815 Iskusan Poruka 5.826 19.01.2014. u 12:42 - ocu da izbusim plafon da stavim nesto da mi visi a cale mi prica da su nasu zgradu #26 Sabonis: Mislim da ti matori to reko da bi te otkacio jer mu verovatno izgledalo ko fix ideja...Elem bitno je da ti sad nesto visi p.s. Tragicno izgleda Kliknite za proširenje... HVALA STO BRINES ps:tragicno je sto tebi nije tragican njegov tragican komentar
Sabonis: Mislim da ti matori to reko da bi te otkacio jer mu verovatno izgledalo ko fix ideja...Elem bitno je da ti sad nesto visi p.s. Tragicno izgleda Kliknite za proširenje... HVALA STO BRINES ps:tragicno je sto tebi nije tragican njegov tragican komentar
gost 189815 Iskusan Poruka 5.826 19.01.2014. u 12:47 - ocu da izbusim plafon da stavim nesto da mi visi a cale mi prica da su nasu zgradu #27 Владан: Деда има решење. Прати њега ))) Kliknite za proširenje...
botr Iskusan Poruka 6.162 20.01.2014. u 11:50 - ocu da izbusim plafon da stavim nesto da mi visi a cale mi prica da su nasu zgradu #28 Nego je l gotov posao? Ja mislio da se ponudim, mam hilti, a imam i iskustva u radu sa njim, pa ako treba da se izbusi rupa ili nabije klin, tu sam.
Nego je l gotov posao? Ja mislio da se ponudim, mam hilti, a imam i iskustva u radu sa njim, pa ako treba da se izbusi rupa ili nabije klin, tu sam.