gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Komentari...na rachun "ochinstva" ...nasheg Kameleona...:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmah bi sam sebe proglasio srpskim mucenikom i politickim zatvorenikom.U zatvor!!!!!!!!!!!!!!!
Ахам.... тек сада видим чиме се бавиш чупавац - тему о овом случају сам отворио још јуче:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6285402&postcount=1
А зашто је дуплираш - то знаш и ти и онај који ти то дозвољава!ops:
ops:
ops:
U zatvor!!!!!!!!!!!!!!!
Odmah bi sam sebe proglasio srpskim mucenikom i politickim zatvorenikom.
Mogu samo zamisliti kako bi cvilio na tv-u, vjérovatno bi i aktivirao onu pricu o tome kako hoce debelog krmka da ga ubiju u zatvoru.
Pa ja sam vlasnik Krste...na zhalost...tvoju...
![]()
![]()
01.04.2943 Zemun
U hramu „Sv. Vaistinu Voislava“ danas je prigodnom svecanoscu obiljezen zavrstak radova na ikoni “Muci Presvijetloga Istinoljubimca Alexandra”. Tema rada je bibliski progon pravoslavnih mucenika u Srbiji, zbog njihovog djelovanja na ucvrscivanju porodicnih veza za vrijeme antiorganske diktature demokrata na starom kontinentu.
Iz tog perioda je poznata recenica zbog koje je Mucenik Alexandar bio proganjan i skoro utamnicen: “Ocinski samg aos a Mario” -a sto na prevodu sa Starosrpskog znaci “Bez porodicnih veza nema ni covjeka”.
Pa ja sam vlasnik Krste...na zhalost...tvoju...
![]()
Ukoliko ovo nije tačno očekujem reakciju moderatora (lаžno predstavljanje, narušavanje ugleda itd.).
Ako je delimično tačno, pretpostavljam da se radi o nekoj rodbinskoj vezi sa vlasnikom. U tom slučaju, El Muerte II, pazi šta pričaš jer možeš da naneseš čoveku štetu.
Ako je tačno, u šta sumnjam, žalim takvog vlasnika :-)
To je zato sto vecina ljudi ne zaviruje u teme koje ti otvoris, to su uglavnom neke budalastine o 25-om Jerusalemu i slicno.
nisam clan ni jedne partije niti podrzavam neku politicku opciju (jos sam str8)
ali podrzavam batine- Ako ga je udario !:rolleyes: