minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
pa kad sve volim![]()
...dobro, i nama iskusnima se potkrade neka greška...

...a el se za vinjJauk dobijaju najniže ocene...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad sve volim![]()
Sok- dobar decko
Caj-neki kucni tip
Coca-cola ..los izbor. ne brine bas o zdravlju...
Pivo - gotovan...prosek
Viski i neka jaca pica - alkos, ili alkos u najavi
Haha.. to je onako iz prve. Mislim da su predrasude lepiti ljudima etikete samo na osnovu toga sta su narucili u kaficu....
To je samo jedna informacija..potrebne su jos i druge![]()
sok,dobar,al dosadan decko![]()
ma meni nije toliko vazno sta pije kad sedne u kafanu koliko mi je vazno da vidim da voli i da zamezi
oni sto kazu,e ne mogu da jedem meso,danas sam na uh,ili odbiju luk uz rostilj,e stvarno se naljutim...
ma meni nije toliko vazno sta pije kad sedne u kafanu koliko mi je vazno da vidim da voli i da zamezi
oni sto kazu,e ne mogu da jedem meso,danas sam na uh,ili odbiju luk uz rostilj,e stvarno se naljutim...
...dobro, i nama iskusnima se potkrade neka greška...
...a el se za vinjJauk dobijaju najniže ocene...?
![]()
sok,dobar,al dosadan decko![]()
evo ja se vratio na pivu . dakle u gabaritima sam normale ?
Sok- dobar decko
Caj-neki kucni tip
Coca-cola ..los izbor. ne brine bas o zdravlju...
Pivo - gotovan...prosek
Viski i neka jaca pica - alkos, ili alkos u najavi
Haha.. to je onako iz prve. Mislim da su predrasude lepiti ljudima etikete samo na osnovu toga sta su narucili u kaficu....
To je samo jedna informacija..potrebne su jos i druge![]()
tako je onaj kojeg ne zelim da se secam insistirao na luku uz rostilj, a ja ga ne jedem kad se socijalizujem
a kad je ukljucio i trecu u nasu pricu, onda je imao stav - sto moramo uvek luk uz rostilj
mislim ne moramo, narocito onda kad hebes sa strane..necemo valjda da je onesvestimo zadahom u toku seksa![]()