ocijena muskarca prema picu koje pije .

sada ne mislim na prvi dejt nego recimo 4 -5 puta izadete i on uvjek pije isto . sta mislite o njemu ako pije npr : kavu , pivu , juice vodku ili viski ? mozete li ih nekamo svrstati po picu koje konzumiraju ? btw ja sam presao sa pive na juice vodku .:zimag:
sve razumem samo zalivanje sokovima i ostalim slatkim picima prepunim secera i vestackih boja ne razumem, pa bolje tuci alkohol manje je stetno :neutral:

ja pijem sto mi se pije, tako da me malo ljudi chasti :))))
nego, tako se moj drug pravio pametan, kao neka zurka, i pita nas riba sta cete popiti, i on kreten rece, ne, sta cesh ti popiti, i tako, natezu se oni ko ce da plati, kad cura rece e dobro, daj mi sad dupli chivas i red bul :)))))))))))
u principu, ako nemam para ja i ne idem gdje se trosi puno

- - - - - - - - - -

Grozim se alkosa, sve drugo mi je nebitno.
Volim da popijem casicu dve ponekad, ali se mogu kucnuti i sa onim koji pije koka kolu. :)

aj super, znaci drogoshi mogu proci :)))

u idelanom svetu alkohola

mislim hronično alkoholisanje nije jeftin sport čak i ako se držiš najjeftinijeg asortimana poput šljive i loze od 410rsd i balona od 2 i 3l vina u dve boje

ali

u idealnom svetu moj izbor bi bi bila neobojena žestoka pića, dakle pored pomenute rakije koja je ipak i najjeftina bolja od mnogih špiritusa, šljiva, kajsija, viski, vinjak
votka, loza, dunja, džin i slično ne bi postojali
gorki list je isto dobrodošao za zagrevanje, mada mislim da je i on postao sladji nego što treba
kvalitetna stona i penušava vina su dobrodošlja, čisto radi kurchenja, nemam blage veze s vinima i idu mi na **** oni koji krenu da vrte čaše, mirišu vino i kao nabadaju neke komentare
pivo isto može potpuno da nestane iz sveta destilata što se mene tiče, ali ajde neka bavarija i amstel mogu da se provuku

što se tiče bezalkoholnog programa
apsolutno bih moga da ne okusim ništa osim gazirane i negazirane vode
ali opet alav i ponudom ubijen mozak povremeno se hvata za kolu, kokta rossu, biter lemon, guarane i slično

kafa isto što se mene tiče ne mora da se proizvodi
mada i nju pijeme eto iz kultroloških razloga a povremeno mi baš i prija
tako neka ostane u ponudi

:lol:

Back