marko_nikol
Početnik
- Poruka
- 5
Pozz treba mi pomoc idem u Tehnicku skolu i iz hemije u prvom polugodistu imam 2 1=1.50 a u drugom polugodistu 1 1=1.00 da li je to dvojka za kraj godine da li prolazim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas odgovaram, pozeli mi srecu2,5/2= 1.25
Barem jos jedna dvojka.
Eh sad ,to treba da bude neki baksuz da mu ne da prelaznu.Није сигурно ни са још једном двојком.
Kako se ono kaze ,"slomi nogu "Danas odgovaram, pozeli mi srecu
Tri jedinice i očekivanje da se zaključi dvojka na kraju. Kojom logikom?Pozz treba mi pomoc idem u Tehnicku skolu i iz hemije u prvom polugodistu imam 2 1=1.50 a u drugom polugodistu 1 1=1.00 da li je to dvojka za kraj godine da li prolazim
Istom kojom je i dobio te ocene.Tri jedinice i očekivanje da se zaključi dvojka na kraju. Kojom logikom?![]()
Ne znam kako je sada, u moje vreme je postojalo popravljanje ocena. Znači moraš da popraviš tu jedinicu minimum na dvojku. Ako imaš jednu a ne tri padaš. Barem mislim da je tako bilo. Davno to beše.Istom kojom je i dobio te ocene.
Hvala ali nisam uspeo, popravljam ponovo u petakEh sad ,to treba da bude neki baksuz da mu ne da prelaznu.
Kako se ono kaze ,"slomi nogu "
Dobro si mi rekla, a ne znam stvarno sve mi ide nizbrdo profesorka je stroga pa mi ne ide najboljeZasto sve u zadnji cas? Zar nisi mogao da naucis bar minimum do sada , vec da sebi za kraj stvaras ovakvu zbrku? Zvucim kao nadzak prof , al ja ne popravljam nikada ocenu uceniku poslednjih nedelja u skoli. Neki moj princip, pa kome se ne svidja , neka prijavljuje .
Pomoc prijatelja, roditelja, bilo koga ko zna hemiju?Dobro si mi rekla, a ne znam stvarno sve mi ide nizbrdo profesorka je stroga pa mi ne ide najbolje
Ne, većina ne znaPomoc prijatelja, roditelja, bilo koga ko zna hemiju?