Ocene vlada

Da li je ova vlada bolja od prethodne, ista ili gora

• Bolja

• Gora

• Ista

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
KO SME U OCI DA VAS POGLEDA

blinkeyes14mpcc4tb2.gif

:D :D :D :D :D

inagadadavida:

Uf, bre , misoni, nemoj da si naporan.
Nije u pitanju da li on valja ili ne valja. Evo , jos jednom :roll:

Da je najgori, ali da je neosudjivan i posten, ne bi me vredjalo, koliko postavljanje lopova na to mesto, pa da je i najbolji ministar policije na svetu.

E, lako je sa Srbima :roll:
Хеботе,да нисам увек смирен навео би ме да причам свашта.Министар полиције је човек кога у свакодневном животу не бих ни приметио.Једноставно,нема шта да каже,вероватно се ништа и не пита-други све раде уместо њега.Он је само фигура!Значи премијер одлучује све,једино што мора да има неког на том месту!;)

misoni:
Хеботе,да нисам увек смирен навео би ме да причам свашта.Министар полиције је човек кога у свакодневном животу не бих ни приметио.Једноставно,нема шта да каже,вероватно се ништа и не пита-други све раде уместо њега.Он је само фигура!Значи премијер одлучује све,једино што мора да има неког на том месту!;)

radi covek...nema vremena...sta ima da kokodace ko beba i oni ministri ranije....

Ljudi, nije to vlada, to skup baraba i skotova, kriminalaca i lazova.
Jocic obija trafike, Velja cuvan u Cacku kao Velja lazov, Stojkovic pravi dilove sa veternickim i ostalim klanovima... i kriminalcima... i vi to zovete vladom... pa vi niste normalni bre... :!:

Back