Ocena na poklon

mi imamo jednu nastavnicu u shkoli koja prodaje neke chasopise, i ako qpish chasopis dobijesh 2 puta vetju ocenu (znash za 3, dobijesh 5)... zato shto niko netje da qpuje novine, i onda nam ona kazhe da ko qpi dobija vetju ocenu i onda svi qpuju...

imala sam i ja takvu,predavala je srpski....strasno koliko je ona ucenjivala...casopis se zvao "skolski svet" i kostao e oko 120 din...nikada je nisam volela,na samo zbog toga,vec je uopsteno zena kreten..nije ni za krojaca,a kamoli nastavnika srpskog...ali sebe je ona jos u osnovnoj uvek nazivala profesorom...ma kreten,fala bogu,ona je u penziji,a ja sam upravo zavrsila osnovnu.....pozzic

imala sam i ja takvu,predavala je srpski....strasno koliko je ona ucenjivala...casopis se zvao "skolski svet" i kostao e oko 120 din...nikada je nisam volela,na samo zbog toga,vec je uopsteno zena kreten..nije ni za krojaca,a kamoli nastavnika srpskog...ali sebe je ona jos u osnovnoj uvek nazivala profesorom...ma kreten,fala bogu,ona je u penziji,a ja sam upravo zavrsila osnovnu.....pozzic

e pa i ova moja prodaje ''shkolski svet'', koshta 80din. josh prodaje i ''avon'', ne samo deci nego i roditeljima....:roll:

Back