Ocekivanje poljupca

Nesi:
Jeste haha poljubio me kolega u litu lolololol samo sto sam se ja izmakla i poljubio me u obraz...i ne nikada o njemu nisam razmisljala na taj nacin ni pre a bogami ni posle toga i posto sam ja pocela da se smejem ne da nije zeleo da taj momenat nikad ne prestane nego nije mogo da doceka da se otvore vrata lifta i pobego je glavom bez obzira hehhee :lol:

Pa doro bre, kako ti nije žao dečka. Možeš li da zamisliš kako mu je bilo neprijatno. A ovde pričamo kako treba učiniti "prvi korak". Pa posle ovoga niko se neće usuditi!
Ma šalim se, ali stvarno, zar nisi mogla da budeš malo suptilnija? :)

dekart1973:
Pa doro bre, kako ti nije žao dečka. Možeš li da zamisliš kako mu je bilo neprijatno. A ovde pričamo kako treba učiniti "prvi korak". Pa posle ovoga niko se neće usuditi!
Ma šalim se, ali stvarno, zar nisi mogla da budeš malo suptilnija? :)

Nisam :lol:
Prvo nikad nikakvog povoda mu nisam dala a drugo koji je on manijak da me spopada u liftu hahhahha :lol: :lol:

Zato se kurave ne ljube....ili ekstra cenu mora da im doplatish a i tad je pitanje,kazu PREVISHE JE INTIMNO! ...da se ogradim...ja to iz tudjih iskustava i filmova :D
A da li sam cekala nekad...paaaa desavalo se,poslednji put koji mi je u glavi zavrsio se tako sto sam na kraju ipak preuzela "malecnu"inicijativu i navela ga da me poljubi.....mada je ipak on prisao taj "poslednji cm"

Back