Ocekivanja suprotnog pola

Da li (ne) marite za ocekivanja suprotnog pola?

• M, ne marim za ocekivanja suprotnog pola

• M, trudim se da ispunim neka ocekivanja

• Z, ne marim za ocekivanja suprotnog pola

• Z, trudim se da ispunim neka ocekivanja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Očekivanja su obično daleko jednostavnija nego što se ističe, ali se baš zbog toga samokomplikuju, jer svi imaju kako potrebu da daju na značaju sebi i svojim izborima, tako i da zvuči zanimljivije. Još kada o tome slušaš neostvarene i razočarane, koji nalaze opravdanje u očekivanjima suprotnog pola koja su 'očigledno' drugačije od onoga što oni jesu, tj kako sebe vide. Pre ili kasnije, svak ko zaista želi naći sebi para prestane (mnogi i ne počnu) da razmišlja o onome što nema da ponudi i skrasi se nekim kome je takav/a kakav/a je dobar/a..

Plasim se ponekad, to je normalno. Recimo - da ce mi u nekom trenutku reci- ti nisi dobra zena iz yog i tog razloga.
Ili da ce moj muz izgubiti autoritet kod mene zbig nekih svojim mana,propusta itd...

Opet, udajem se tek kad se uverim da me ta osoba voli.

A vreme pokaze kako ce se neko ponasati u braku. To ni za samu sebe ne mogu da tvrdim 100%.

Cesto cujemo ono "muskarci vole ono, zene vole ono, muskarci traze takve i takve zene, zene traze takve i takve muskarce". Moje pitanje je koliko ima istine u tim ocekivanjima (opet, donekle je to i individualan faktor) i kako se nosite sa tim ocekivanjima?
Da li vas bas briga da ispunjavate ocekivanja suprotnog pola, lupam da budete i dama, i domaica, i da dobro kuvate, i vatra u krevetu, i uvek lepa i nasminkana ili se trudite da u nekoj meri ispunite ta ocekivanja? Ubacite ocekivanja po zelji, ja sam samo dao neke primere, ne mora da bude vezano za njih.

Bojite li se nekada da necete ispuniti ta ocekivanja, primera radi, ne zaradjujete dovoljno, nemate uvek inicijative, niste snalazljivi, uspesni, odlucni, dovoljno jaki ili kakvi vec?

Mislim Loki, brate, nismo dosli ovde da se vredjamo... :rumenka:

:lol:

Back