Oće da bude žesnsko a ne a privlače ga žene

Ako se pitaš da li je to učinio iz puke dosade, sa strepnjom da li će se na tome završiti, onda proizilazi da mu ne veruješ da je to učinio zato što želi da bude žena.
Missim, nećemo crtati :malav:

Ne pricam o pukoj dosadi vec o tome sta donosi zadovoljenje svih nasih potreba i zelja.
Da li te taj osecaj na kraju moze odvesti u razne smerove ili pak uspeh uvek motivise na stvaranje novog i novog

Čitam danas vesti , i klasika ispadne mi hiiljadu i jedna glupost usput , reko ajd i to da pročitam ...
Uglavnom , Brus Jenner ( olimpijac nekad) postao žena ( operacije , hormoni etc)...
Ajd msm hebeš to , ali kaže ne privlače ga muškarci , nego baš naprotiv žene ...sad tu ne kapiram koja je onda potreba da se transformiše u ženu , šta , da bi nosio haljinu msm :confused:
http://www.svet.rs/strani-svet/jet-...zener-se-zeni-najboljom-drugaricom-bivse-zene

Verujem da ovde ima neko kome je to jasno , ali meni nije , msm ispadne da čovek zbog trivijalnih stvari menja pol ( oblačenje , šminka itd) ...jedino mi je logično da je gej a nema herca da prizna.
Kako god , ovo mi deluje kao ono ludi zapad pa šta pamatno i očekivati :think:

Jel vama tu išta jasno ?:lol:

- - - - - - - - - -

Nek neko promeni naslov :lol:

Trebalo je da stoji hoće da bude žensko a ne privlače ga muškarci već žene
Vest je stara, ali i mene je to potpuno zbunilo. Šta je to zbog čega bi da budeš žena, ili što mi je još manje jasno zbog čega se osećaš kao žena, šta to uopšte znači, pa te natera da se pozabaviš tim trivijalnostima, promena pola, operacije, dopingovanje hormonima... Donekle razumem kad je i seksualna orijentacija tu da prevagne.

pitaš o nečemu što je medicinski neizvodljivo i ti to znaš.
pravo da budu ono što osećaju da jesu ne može da im se uskrati, niti treba, ali je priroda odlučila da imamo po jedan polni organ i šlus. nije baš za sprdnju, mogu samo da zamislim koji tek oni haos imaju u glavi, ljudi sa promenljivim polom, u nedostatku boljeg izraza.

pa postoje genetske anomalije...hemafroditi
mada su svedeni na nivo kurioziteta

postoje, da. to se, valjda, rešava odmah po rodjenju deteta, u novije vreme. polni organ koji je više dorađen postaje primarni tj ostaje jedini. ne znam da li se u tom slučaju konstultuju roditelji ili lekari sami odlučuju, strogo sa medicinskog stanovišta?
ili ih treba pustiti do puberteta, da sami izaberu pol, baš sam skoro nešto čitala o oovj temi..
koji bedak...

pitaš o nečemu što je medicinski neizvodljivo i ti to znaš.
pravo da budu ono što osećaju da jesu ne može da im se uskrati, niti treba, ali je priroda odlučila da imamo po jedan polni organ i šlus. nije baš za sprdnju, mogu samo da zamislim koji tek oni haos imaju u glavi, ljudi sa promenljivim polom, u nedostatku boljeg izraza.

Pa ne znam.
Zato i pitam.
Kako cu znati?

- - - - - - - - - -

Zar pol igra toliku ulogu?
Zar je toliko bitno sta imamo u gacama i da li nosima suknju ili pantalone?

Zar nije bitno ono sto je u nama? Dusa coveka?

Danas je garderoba i sminka nekako srasla sa licnoscu?
Kad promene pol nema prirodnog izgleda. Kao da je spoljasnost postala bitnija od unutrasnjosti?

Da li i vi imate taj osecaj?

Pa ne znam.
Zato i pitam.
Kako cu znati?

- - - - - - - - - -

Kad promene pol nema prirodnog izgleda. Kao da je spoljasnost postala bitnija od unutrasnjosti?

Da dodam:da li ce opet uvesti placanje pretplate za RTS?

Pa ne znam.
Zato i pitam.
Kako cu znati?

- - - - - - - - - -

Kako rucak nije bitan??

Back