OCD

macka vracarka

Veoma poznat
Poruka
13.093
Opsesivno kompulzivne radnje... imate li?
Ja lično imam više kompulzije nego opsesije. Npr. sečem obavezno ambalažu od lekova, svaki put kada perem ruke ja operem lavabo tečnim sapunom i rukama, slažem majice na crnu i belu gomilu, svaki dan predlažem novac u novčaniku da mi bude po apoenima...
I takooo...
A vi?

А јесам оптерећен неким ситним глупостима, приликом ручног прања посуђа сваки суд испирам минимум три пута, проверавам да ли сам правилно затворио врата фрижидера притискајући их, све тако неки трипови у сфери неверовања самом себи...

Imam neke epizode. I meni su pare složene po apoenima. U teretani npr. moram da složim tegove na svoje mesto, pošto ih razbacaju na sve strane, to me posebno iritira. Iako znam da sam zaključao stan, uvek se vratim da proverim...

Провјеравам када излазим из куће да ли је све иштекано, утичнице, електрични шпорет... Понекад и по два, три пута...

nemamoooo, to obicno imaju ljudi koji vole nesto da rade, ja ne volim nista da radim osim da pijem i pustam muziku

Joj ovako i ja.s tim sto ja nit pijem nit sarcu dajem.a ni muziku ne pustam
U mojoj glavi je krompir pire umesto mozga,sve mi je haj huj pa ne mogu da pohvatam ni ovo osnovno sta treba,a ne da neke radnje ponavljam svakodnevno

Joj ovako i ja.s tim sto ja nit pijem nit sarcu dajem.a ni muziku ne pustam
U mojoj glavi je krompir pire umesto mozga,sve mi je haj huj pa ne mogu da pohvatam ni ovo osnovno sta treba,a ne da neke radnje ponavljam svakodnevno

kako krompir pire, pa ti se nisi drogirala... :)))
e ja kad sma zavrsio sa karijerom otisao na magnet glooove i rekli su mi da imam mozak :)))

Ja lično imam više kompulzije nego opsesije. Npr. sečem obavezno ambalažu od lekova, svaki put kada perem ruke ja operem lavabo tečnim sapunom i rukama, slažem majice na crnu i belu gomilu, svaki dan predlažem novac u novčaniku da mi bude po apoenima...
I takooo...
A vi?

ne baš

imam naime preča posla

Brojim bukvalno sve .Tacno znam koliko sam krompirica stavila u musaku. Vracam se skoro uvijek da vidim jesam li peglu i spret iskljucila.

pa de si ti zendelijo moj te veseliJo :cmok:

jos jedan brojac.. ja mnogo toga brojim.. rebra od radijatora, broj lamperija do krivine, broj u krivini

i ona moderatorka nam jedna broji sve (sacu da nadjem koja je), tako da nas sad ima 3 brojaca

- - - - - - - - - -

LBarbara je brojacica

Imam još: čim uzmem tel ja ga prvo obrišem o sebe, msm ekran, ne mogu da ga gledam ako je musav. To radim dakle 30 puta dnevno, min.
Zatvaram za svima sve flasice po kupatilu i vraćam na tačno mesto.

I takooo...
A vi?

:zcepanje:
daj mi samo delić toga...

ja kad se bačim večeras na peglanje hrpe veša, biću srećna samo ako je slistim
boje nisu bitne, samo podela na 4 hrpe...

I takooo...
A vi?

Perem qitu na lavabou.:)

Imam još: čim uzmem tel ja ga prvo obrišem o sebe, msm ekran, ne mogu da ga gledam ako je musav. To radim dakle 30 puta dnevno, min.
Zatvaram za svima sve flasice po kupatilu i vraćam na tačno mesto.

uvek brisem ekran telefona pre upotrebe. peglam ves i slazem svaciji po bojama. svaka stvar na policama ima svoje mesto i ako neko pogresno nesto ostavi, sizim, idem za njima i popravljam. broji stepenice do stana, rebra radijatora, ne mogu ni da se setim sta sve brojim. svaka kartica ima svoje mesto u novcaniku, redosled ne sme da se promeni

pa de si ti zendelijo moj te veseliJo :cmok:

jos jedan brojac.. ja mnogo toga brojim.. rebra od radijatora, broj lamperija do krivine, broj u krivini

i ona moderatorka nam jedna broji sve (sacu da nadjem koja je), tako da nas sad ima 3 brojaca

- - - - - - - - - -

LBarbara je brojacica

Uvijek me tvoj veselio:worth:

Back