očarani krug

Meni je to prirodno. Čak, privlačno je kad je sam.

Samo izgleda da je tema o simpatija ma, a ja nemam simpatije

meni nije privlačno kad je muškarac sam, u ovim mojim godinama makar. ono, što si sam?

a tema jeste o simpatijama, ne o ljudima sa kojima bismo bili. naravno da je bezveze ako je osoba koja nam se sviđa zauzeta, ali i tome ni ne razmišljam jer sam i ja zauzeta. ali platonske simpatije se uvek moraju negovati

Ja sam, na žalost, zavidna i to kvari priču. Ne ljubomorna na osobu, već baš zavidna jer bih i ja to. Da sam malo bolja osoba, ne bi imala taj (ružan) osećaj.

Ali def mi je važno kakve žene gleda muškarac koji mi se dopada.
Па и то је људски, мислим сви смо то некада осетили. Ја сам два пута завидела другарицама, једној још завидим и обе то знају. Првој када ми је усред ноћи послала поруку ”Иселио се” док сам ја лежала поред особе која ме је разбољевала. Другој јер пола сата после сваког оброка иде у WC, као птица, живеће 136 година :lol:

А ово ти се можда чини. Можда не би желала баш њега, него неки тако складан однос уз особу коју толико цениш. То није ништа ненормално.

Па и то је људски, мислим сви смо то некада осетили. Ја сам два пута завидела другарицама, једној још завидим и обе то знају. Првој када ми је усред ноћи послала поруку ”Иселио се” док сам ја лежала поред особе која ме је разбољевала. Другој јер пола сата после сваког оброка иде у WC, као птица, живеће 136 година :lol:

А ово ти се можда чини. Можда не би желала баш њега, него неки тако складан однос уз особу коју толико цениш. То није ништа ненормално.
ta poruka iselio se, govori jako mnogo o zenskom predumisljaju koji je radio gomilu stvari samo da bi se pomenuti iselio. potvrda istine je sto je jedna zena drugoj poslala zaverenicku poruku da je sadasnji iseljavanjem postao bivsi.

zene su majstori da u malo reci kazu puno.

ta poruka iselio se, govori jako mnogo o zenskom predumisljaju koji je radio gomilu stvari samo da bi se pomenuti iselio. potvrda istine je sto je jedna zena drugoj poslala zaverenicku poruku da je sadasnji iseljavanjem postao bivsi.

zene su majstori da u malo reci kazu puno.
Јбг, нас две смо много тога прежвакале заједно. Истина...

У нашу одбрану, кућа је њена, да не буде ту неких недоумица :lol:

meni nije privlačno kad je muškarac sam, u ovim mojim godinama makar. ono, što si sam?
milion razloga:

ima sifilis ili navato picajzle
jedan od sirotinje raje
skurcile mu se generalno sve zene
shvatio da u zivotu postoje vaznije stvari od picchke
opsenar radom, samo radom i nicem drugom osim rada
hrom u nogu
grbav u kicmu
krezav i sa f20-f29 dijagnozom pod nadzorom strucnog lica
pun ko brod i samo mu trebaju drozze za one night stand

Ja sam, na žalost, zavidna i to kvari priču. Ne ljubomorna na osobu, već baš zavidna jer bih i ja to. Da sam malo bolja osoba, ne bi imala taj (ružan) osećaj.

Ali def mi je važno kakve žene gleda muškarac koji mi se dopada.
o ukusima ne treba raspravljati.
ono što sam htela da ti kažem, da sam uvek, kada muškarac koji mi se dopada iz nekog razloga, a izabere neku drugu devojku uspevala da nju vidim njegovim očima, ne svojim.
i onda mi je lepa i ona i lepi su mi njih dvoje zajedno.
on sam mi više nije lep ali poštujem njegov izbor.
to stvori malu ljubavnu patnju u duši ali i patnja kao i sve drugo deo je trenutne impresije...
i zdrava je za organizam

muškarci imaju svoju viziju devojke za zabavljanje i svoju viziju devojke za sex.
isto tako očekuju da žena nema dve vizije i da joj se u jednom muškarcu mora dopasti sve od karaktera do autfita.

А мени је то као када видиш хаљину у излогу, очара те, не трепћеш али не пожалиш ни да је пробаш а не купиш, јер једноставно није за тебе. А на некоме ко је узме је савршена. И дивиш се и хаљини и тој особи којој стоји као саливена.
Није, брате, све за мене. Не морам ни не треба да имам све што ми привуче пажњу.
То се зове стил :mrgreen: :lol:

rece jedan lik ovde emiliji nesto tipa, dzaba se trudis al mi lezbe nes ogaditi... e tako je u sexu, niko ne zna u sta smo sve u stanju da se uvalimo i da pritom mljackamo i govorimo sebi, e koliko sam bio/la budala kad sam bio mlad :lol:

А мени је то као када видиш хаљину у излогу, очара те, не трепћеш али не пожалиш ни да је пробаш а не купиш, јер једноставно није за тебе. А на некоме ко је узме је савршена. И дивиш се и хаљини и тој особи којој стоји као саливена.
Није, брате, све за мене. Не морам ни не треба да имам све што ми привуче пажњу.
То се зове стил :mrgreen: :lol:
zove se nekad i drugacije, kao u onom vicu o liku koji kupuje odelo, a prodavac mu uvaljuje raspar, tri broja manji sako i tri broja vece pantalone...lik ulazi u sako, on mu tesan a on se zali, a prodavac profesionalni lazov mu kaze, malo cimnes rame, malo drugo, udahnes i zakopcas ga i ko saliveno ti stoji... za pantalone isto, kaze malo podignes nogu kad hodas i pridrzavas ih navise i ko salivene ti stoje...lik kupi odelo i u njemu izlazi na ulicu i pravi nesuvisle pokrete ko da je pobego iz laze sa poslednjeg sprata, a dvojica mu idu u susret i nako za sabe komentarisu...vid ovu dileju koji je mentol i sta radi, a drugi doda, da, tezak mentol, ali priznaj, odelo mu stoji ko saliveno. :lol:

tako i to tvoje sto kazes savrseno, iliti saliveno :rotf:

Poslednja izmena:

Back