očarani krug

jel vam se desilo nekad da saznate ko je trenutni partner vaše simpatije, i da budete očarani 🥰

da vam ta osoba bude toliko divna da vam se vaša simpatija još više sviđa posle toga 🥰
Није још, али види то није толико лоше

То показује да ниси сујетна него да желиш ипак да је та особа најсрећнија, можда?

И одушевљава те њен избор што те још више уверава у то да је она "права за тебе". Бира добро, или бира некога сличног теби, или како ти кажеш, дивна ти је та особа

jel vam se desilo nekad da saznate ko je trenutni partner vaše simpatije, i da budete očarani 🥰

da vam ta osoba bude toliko divna da vam se vaša simpatija još više sviđa posle toga 🥰
ne.
znas sta mi dodje da uradim?
stabbity stab
Angry Aubrey Plaza GIF by Parks and Recreation

ne.
znas sta mi dodje da uradim?
stabbity stab
Angry Aubrey Plaza GIF by Parks and Recreation
Sada si me podsjetila kada sam na Stormfrontu jednom prilikom čitao ženski kutak i piše neka mlada Amerikanka kako simpatizira dečka s faxa, da bi ga jednom prilikom na pješačkom vidjela kako prelazi i drži se za ruke s nekom kratkonogom, kosookom, azijskom jazavicom.
Napisala da je takav bijes uhvatio, došlo joj da nabije gas i oboje ih pogazi.

:rotf:

Sada si me podsjetila kada sam na Stormfrontu jednom prilikom čitao ženski kutak i piše neka mlada Amerikanka kako simpatizira dečka s faxa, da bi ga jednom prilikom na pješačkom vidjela kako prelazi i drži se za ruke s nekom kratkonogom, kosookom, azijskom jazavicom.
Napisala da je takav bijes uhvatio, došlo joj da nabije gas i oboje ih pogazi.

:rotf:
Ford Wow GIF by FIA World Rally Championship

Upravo suprotno, to samo govori da su neki ljudi spremni da balave za nekim kod koga nemaju nikakve šanse, jer taj već ima partnera koji je u svakom pogledu bolji.
jbg, zabole me
noz u ledja je jedino sto bih zelela za devojku muskarca koji mi se svidja
nisam bolid pa da kazem jao kako su slatki dok gledam kako ga dodiruje i provodi vreme sa njim

Ne privlače me žene koje imaju partnere. Ne kradem tuđu sreću, pogotovo ne bih mogao to da radim nekoj divnoj osobi.

niko ni ne govori o krađi partnera, ne moraš uopšte da budeš sa svojom simpatijom, samo ti je simpatija

koliko sujetnih ljudi na temi, ne mogu da budu srećni što im je simpatija kvalitetna osoba sa kvalitetnom osobom. to odmah hoće za sebe i da zabada nož u leđa

Ovo se samo moze desiti osobi koja je duboko slomljena i o sebi nema nimalo kvalitetno misljenje, kad su svi bolji od nje.

Mozda neko na silu kaze - bolje joj je sa njim ili tako nesto ali niko to ne misli, tacnije nije zdravo, nije nam u dnk.

Ovo se samo moze desiti osobi koja je duboko slomljena i o sebi nema nimalo kvalitetno misljenje, kad su svi bolji od nje.

ali ja uopšte nisam napisala da je bolja od mene, već da je divna osoba :D

ne, najbolje je da misliš ružno o partneru svoje simpatije, da bi se tešio

što ne možete da prihvatite da su ljudi koji vam se sviđaju možda sa kul i kvalitetnim ljudima? zašto vam je ego do plafona

ali ja uopšte nisam napisala da je bolja od mene, već da je divna osoba :D

ne, najbolje je da misliš ružno o partneru svoje simpatije, da bi se tešio

što ne možete da prihvatite da su ljudi koji vam se sviđaju možda sa kul i kvalitetnim ljudima? zašto vam je ego do plafona
Ne izvlaci se, rekla si da si ocarana i da ti se simpatija jos vise svidja.

Prirodno je uporediti se sa nekim a ako pogledas nekog iskreno i pritom zakljucis da je gori od tebe, onda tvoja simpatija gubi jer moze da ima tebe (boljeg) dok je sa nekim drugim (losijim) a ego raste...

U slucaju da je neko toliko 'divan' onda ti za minut postanes jos divniji, i opet budes bolji izbor jer si i pored ostalih kvaliteta - divniji. Ego raste...

Ne izvlaci se, rekla si da si ocarana i da ti se simpatija jos vise svidja.

Prirodno je uporediti se sa nekim a ako pogledas nekog iskreno i pritom zakljucis da je gori od tebe, onda tvoja simpatija gubi jer moze da ima tebe (boljeg) dok je sa nekim drugim (losijim) a ego raste...

U slucaju da je neko toliko 'divan' onda ti za minut postanes jos divniji, i opet budes bolji izbor jer si i pored ostalih kvaliteta - divniji. Ego raste...

ima života i van ega, probaj, možda ti se svidi

Back