OCAJNICI...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne upustam se s'tobom nikako...ne znas za zezanje...danas si me zgazila 50 puta..al dobro zensko si ..ja te razumem..a ja da ne da bog da imam kojekakve probleme..

Artinve:
de si bundevo... taman da me ispratish
pa moram sada da cjutim... kad ste se svi ubacili... ono, kad niko ne kucka, onda niko ne kucka... a kad neko pochne, onda nemoj da se pravish pametan... aj, dobro je sad... izvinjavam se... odoh...

Ne veruj mu Buki, laze... hoce da me ocrni.. :lol: kao on je dobar a ja los... znas ti da ja uvek sa svima lepo i fino... Steffika.. :roll: hahahahah koji sam freak :mrgreen:

Steffan:
Vaseron, ne slusaj je... samo ti nastavi.. tako je i sa mnon na pocetku.. a sada ne moze bez mene.. :lol:
ma ja ne tezim ka tome Brate..i ovih uzivo mi podosta...nego bese mi zanimljiva ona i ona gossca..ona se istripovala da je muvam..a ova ko zna sta umislila..nego ja se tako vezujem kao neko dete za sisu..pa posle placan ponizavanjem..kao ovo ono..kad posle klizanje..pa de te fore prolaze...znas sta je problem sto je sve ovo za mene novo i svi ste mi dragi..ja sam 8 god. od kuce..i nemam kont. sa nekim tu nasim ljudima..tako da mi je ovo dozivljj samo tako..znas da u kancelariji sedim i samo kucam..svi me gledaju jer do juce komp.bese za mene samo onaj sto imam u autu ili u letilici...a sda imam dva kuci i sve ono ostalo u ufficu..to je to ..a hellen je simpa..pali me njena prepotentnost...

ne moj da ides molim te me moj da ides molim te..ostani..jer tvojim odlaskom ugasices sve vatre u mome srcu..ne moj da ides..ostani ja te molim ostani jer mnogo volim..ostaniiiiii

E PA VREME JE...LAKA VAM NOC..SVIMA KOJI STE ME ISTRPELI VECERAS..SPREMITE SE..SUTRA JE NOVI DAN I BICE VAM JOS MNOGO TEZE..JER JA CU BITI NERVOZAN..A TI HELLEN666 , , , NADAM SE DA CE SUTRA BITI RESTRIKCIJA STRUJE DOLE KOD TEBE...

koji su sad ovi?
ovde do svadje doshlo.. a bez mene.. a ja istu zapochela.. pa nije fer.. .sad se svi tu kao shlihtaju jedni drugima i s kim ja sad da se svadjam?
ova helena me iskreno vishe smara nego shto mi je za svadju.... sva je kao neshto ozbiljna....
i ovaj stefan shto muca f mi je neposnat a vidim da je isto neki iz paleolita.. al slabo ga se secjam.....
nema mi gucci i glupkaste kad mi najvishe trebaju.....

E pa tu sam ya... Ali dolazim u tako određeno vreme... Trebalo bi da sad spavam ili bar učim... Des' Livija, ažuriraš oba nick-a? :) Neka, samo neka se radi...
Ae da i ja malo menjam avatar... Ali u šta? :shock:
Joj, idem da četujem na nekoj za to predviđenoj temi. Ili na četu.

E, ovaj ti je dobar a onaj drugi me nekako podseća na Djorax-a ne znam što... A tog lika ioanko vidim samo kad sam na faksu pa čekam nešto i onda dođem na svaštaru pod nekim nadimkom koji je ostao memorisan tamo, jer ako tamo ostavim Lexu i nešto u međuvremenu crkne (a nešto u međuvremenu uvek crkne) onda će neko da me opasno zeza ali neka... I treba...
Inače, ovaj ti je prava umetnos' :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back