Vaseron, ne slusaj je... samo ti nastavi.. tako je i sa mnon na pocetku.. a sada ne moze bez mene.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Artinve:de si bundevo... taman da me ispratish
pa moram sada da cjutim... kad ste se svi ubacili... ono, kad niko ne kucka, onda niko ne kucka... a kad neko pochne, onda nemoj da se pravish pametan... aj, dobro je sad... izvinjavam se... odoh...
ma ja ne tezim ka tome Brate..i ovih uzivo mi podosta...nego bese mi zanimljiva ona i ona gossca..ona se istripovala da je muvam..a ova ko zna sta umislila..nego ja se tako vezujem kao neko dete za sisu..pa posle placan ponizavanjem..kao ovo ono..kad posle klizanje..pa de te fore prolaze...znas sta je problem sto je sve ovo za mene novo i svi ste mi dragi..ja sam 8 god. od kuce..i nemam kont. sa nekim tu nasim ljudima..tako da mi je ovo dozivljj samo tako..znas da u kancelariji sedim i samo kucam..svi me gledaju jer do juce komp.bese za mene samo onaj sto imam u autu ili u letilici...a sda imam dva kuci i sve ono ostalo u ufficu..to je to ..a hellen je simpa..pali me njena prepotentnost...Steffan:Vaseron, ne slusaj je... samo ti nastavi.. tako je i sa mnon na pocetku.. a sada ne moze bez mene..![]()