Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sigurno si u pravu, trudim se da ne mislim o tome ali kao da je neki djavo u meni pa mi ne da mira.Ipak mislim da sam ja dovoljno jaka da sve to potisnem u sebi i da to prebodim.Hvala tijagodica:mozda u gazdi vidish spas za izlaz iz svoje dosade i rutine i kolotechine? i zato ne napustas tu ideju
Zena s greskom:Moj problem je sto volim coveka koji mi je zabranjen.On je gazda mom muzu a i znaju se davno.I uopste smo povezani ( i ja sam radila kod njega,znam njegovu suprugu itd.)Vec sam imala problema u vezi sa njim,ali...kad god pozove u meni se sve ustrepti.Znam da on neoseca isto i da hoce samo jos jednu avanturu ali to je jace od mene.Padam u sve dublju depresiju i svesna sam svih posledica koje mogu da budu ako se to sazna.Molim Vas pomozite mi nekim savetom i pomognite mi da sacuvam mir dok jos mogu.![]()
Zena s greskom:Pa sigurno si u pravu, trudim se da ne mislim o tome ali kao da je neki djavo u meni pa mi ne da mira.Ipak mislim da sam ja dovoljno jaka da sve to potisnem u sebi i da to prebodim.Hvala tijagodica:mozda u gazdi vidish spas za izlaz iz svoje dosade i rutine i kolotechine? i zato ne napustas tu ideju[/quote
Jesi li u mogucnosti da otputujes negde, ne bi bilo lose da odes sa suprugom ( i naravno bez dece, ako ih vec imas) Probaj da mu das do znanja da imas problem, ali nikako ne reci koji........ da se posle ne bi kajala. Pokusajte zajedno.......ako stvarno vredite uspecete. A g-din Gazda, ma nek se tera![]()
![]()
![]()
Bianca, hvala ti na savetima.Mislim da si ti prva koja je bas iskreno sagledala problem i mislim da si u pravu.On i jeste zenskaros i ja sam toga svesna ali sam kao neka glupa ribica zagrizla mamac i mozda mi je zbog toga i krivo.bianca:Zena s greskom:Moj problem je sto volim coveka koji mi je zabranjen.On je gazda mom muzu a i znaju se davno.I uopste smo povezani ( i ja sam radila kod njega,znam njegovu suprugu itd.)Vec sam imala problema u vezi sa njim,ali...kad god pozove u meni se sve ustrepti.Znam da on neoseca isto i da hoce samo jos jednu avanturu ali to je jace od mene.Padam u sve dublju depresiju i svesna sam svih posledica koje mogu da budu ako se to sazna.Molim Vas pomozite mi nekim savetom i pomognite mi da sacuvam mir dok jos mogu.![]()
Moj savet:
PRVO: Rascisti sa sobom da li ga volis. Znam da si to gore napisala, ali nisam uverena da ti zapravo volis tog coveka. To je mozda neka jaka privlacnost, ali on je (ispravi me ako gresim), zenskaros i sarmer. Kazes: "on bi jos jednu avanturu". Takvog muskaraca zena moze da voli samo ako on nju OBOZAVA.
DRUGO: Nadji mu mane, mane zenama sa kojima je bio, sagledaj onu losu i povrsnu stranu njegove licnosti. Nisi svesna koja je moc racionalnog razmisljanja nad gasenjem emocija.