Očajan sam...

nek uzme da radi nesto pa ce se oladi.Idi cepaj drva.

ajd sad stvarno- idi lepo moli je da ti se vrati,kazi da si spreman da skocis za nju sa krova zgrade.Zar ces da propustis kad je vec drugima waginu davala da neda i tebi.Ako treba ponudi joj smestaj kod sebe.Izbaci majku iz kuce ako treba a nju dovedi.Sta ce ti majka ionako je starudija,blizi joj se 65-ta...I tako zivi svoj zivot sa zenom koju volis,pa po cenu i da je delis sa drugim muskarcima al da bude barem delom tvoja.Bolje i tako nego uopste da ne bude tvoja

Nisam o toj pisao, Tu o kojoj sam tad pisao je prebrisala ova. A o toj o kojoj sam tad pisao je prošlo 6 godina da je video nisam. Tu sam bio preboleo posle nedelju dana, i vratila mi se pre godinu dana i onda sam saznao da je trudna i smorio se, pojavila se ova, koja mi je dala povoda, ja hteo bolje da je upoznam i eto šta bi. Sigurno je bolje što nisam u vezi s njom jer bih se tek onda smorio kada bih saznao da me vara ili slično. Svega sam ja svestan, ali ne postoji alternativa.. Nema druge devojke koju vidim u planu...

- - - - - - - - - -

*Opsesija, nije ljubav. A to je mnogo gore od ljubavi.

Ja ga krstim ono prdi... a sta si se ti uopste toliko uzvrteo oko tih devojaka? Sta si navalio "devojka pa devojka". Nece te nijedna zato sto te na kilometar nanjuse da si teski ocajnik a kojoj treba takav.
Mislim, kako hoces ti. Ako hoces, slobodno nastavi da pravis budalu od sebe i pusti ih da te i dalje vuku za nos. Tebi ocigledno ne idu od ruke odnosi sa zenama i trebao bi to da zabatalis. Nisu zivot samo zene. Bavi se necim covece a devojke, ako ti se tako namesti imaces neku a mozda i ne.

Kako ja da se vratim u normalu sada? Moj najveći problem je što ja počnem da razmišljam samo kako bih mogao da se smuvam s njom ili da se švalerišemo (iako sam je možda zauvek izgubio), a ne o tome da pređem na drugu devojku...

Problem su večernji sati, kada ja razmišljam o budućnosti i o njoj, imam izuzetnu vizuelizaciju, počinjem da zamišljam nas, čak se počnem ljubiti sa jastukom zamišljajući nju... Onda zaspem i sanjam je... Ja bukvalno usađujem nju dublje i dublje u podsvest... Slično se dešavalo sa devojkom pre nje, sa kojom takođe nisam bio u vezi, koju sam brzo preboleo jer smo poslali jedno drugo u pm, ali sam je opet bio vratio u podsvest. Možda bi tako bilo da i sa ovom slično uradim, ne znam.

LEK ZA MENE je druga devojka i znam to sve, ali ja ne izlazim često, nemam krug ljudi koji izlazi često, a iskreno ne volim to. I ne znam kako bih prišao ribi i pitao za broj, ne sviđa mi se takav pristup... Želim se upoznati sa nekim i onda preći u više...

Sada znam da kada legnem da ću da vidim nju i to me ubija.

Ocigledno je da sve ovo veoma tesko ti pada cim drugi put pokreces istu temu. U startu sam ti sve rekao i pre nego sto je bio konacan epilog tvoje price jer se iz aviona videlo kakve su njene namere.
Problem je u tome sto nije lepo niti moralno igrati se sa drugim a to je ona radila. U startu nije imala iskrene namere vec zelju da se igra sa tobom, osetila je da moze.
Sa devojkama je zapravo veoma prosto i kod njih vazi pravilo koliko para toliko i muzike, cim im pocnes pricu o nekim putovanjima, parama, kolima one se uvek upecaju i 95% njih takvog traze ali ne mogu sve da ih pronadju pa nalaze kompromise pre svega one manje pozeljne koje nemaju udvarace, uglavnom su to one ispod proseka.

pokušavaj ako hoćeš, nemaš šta baš da izgubiš ali nemoj da napraviš neki karambol bilo sebi bilo njoj tipa nasilje, kriminal
a gledaj i da ne poremetiš psihičko zdravlje
ovako imaš neku zanimaciju kao pokušavaš nešto
mada vremenom dosta toga prođe

...
ona mi je postala opsesija
...

Sve si ovde rekao !

Treba da razjasniš neke pojmove sam sebi
i znaćeš šta ti je činiti !

Šta je ljubav, a šta zaljubljenost,
šta je drugarstvo, a šta prijateljstvo.

I naravno - šta je opsesija !

...
Fora je što me ona zavlačila sve vreme,
prvo je prestala naglo da se javlja,
pa onda smo opet manje više komunicirali
...

Ma sve znaš, briši odatle !
To nije tvoja šoljica čaja
i nemoj da te to razočarava, nego potraži svoju !

Ako hoćeš da se ohladiš prema njoj ja ću ti dati efikasan savjet ali najprije moraš da rasčistiš sa sobom .
Ne voliš ti nju jer je ni ne poznaješ nego voliš idealizovanu sliku koju si stvorio o njoj .
Skoro svako od nas je prošao kroz to u nekom periodu svog života . Ja sam jednom baš bio u
situaciji iz kojeg nisam znao naći izlaz pa me posavjetovala prijateljica koja je bila po profesiji
psiholog . Ohladio sam se za sat dva mada sam se prije toga patio jedno dve godine .

Pevaj, kako?

Sinoć me iznapušavala, pošto sam joj juče slao poruke dok je bila s dečkom, možda je on i pitao ko ti je ovaj
Napisala mi "ti si psihopata bre, ne sviđaš mi se čoveče, neću nikada biti sa tobom itd" u fazonu da odjebem od nje jer se plaši da joj ne rasturim vezu, a nedelju dana pre toga mi rekla da je razlog što nebi bila sa mnom taj što se ja znam s njenim bivšim i da bi ispala ku*va u selu da se to sazna i da nikad osobe ne gleda po fizičkom izgledu i da ja nisam ružan i ok sam dečko, u fazonu bila bih s tobom samo da se ne znaš sa mojim bivšim. Htela je sa mnom skrivenu vezu kao što je sa ovim, ali ja nisam to hteo nego ozbiljnu otvorenu vezu.

Uglavnom danas smo rešili da ostajemo drugovi i rekla mi da ne pokušavam ništa više dok je u vezi, na šta sam se ja složio. Iskreno i ne želim biti sa nekim ko je za 3 meseca veze prešao da živi s dečkom, jedino bih šemu s njom mogao.

Još me je jednom ranije nazvala psihopatom, sutradan kada sam je video se izvinula.

Mala je mutna kao dunav.

Poslednja izmena:
Ti mladicu si se zaljubio u jednu profuknjacu.

Znas ti dobro da ona nije Deva Marija ti si je samo u tvojoj glavi, idealizovoa.Zamisljas kako je ona nebeski dar , bez mana.

Moj savet ti je da krenes u osvajanje drugih devojka da budes lovac a ne jajara.

Ti si kukavica ovo ti kazem realno i bez vredjanja.

Toliko mladih devojka a ti se uhavtio za neku profuknjacu koja ni sam nije cista u glavi ona kalkulise vaga meri. Ma ko je ebe. Nemoj biti jajara.

Idi na sve, osvajaja flert muvaj pa ako te odbiju pa nek ides dalje naces pravu. Nemoj biti pacenik.

Ti mladicu si se zaljubio u jednu profuknjacu.

Znas ti dobro da ona nije Deva Marija ti si je samo u tvojoj glavi, idealizovoa.Zamisljas kako je ona nebeski dar , bez mana.

Moj savet ti je da krenes u osvajanje drugih devojka da budes lovac a ne jajara.

Ti si kukavica ovo ti kazem realno i bez vredjanja.

Toliko mladih devojka a ti se uhavtio za neku profuknjacu koja ni sam nije cista u glavi ona kalkulise vaga meri. Ma ko je ebe. Nemoj biti jajara.

Idi na sve, osvajaja flert muvaj pa ako te odbiju pa nek ides dalje naces pravu. Nemoj biti pacenik.

To da sam je idealizovao i da sam opsednut stoji skroz... Necu joj se javljati bar nedelju dana, to mi je #1 challenge, a nastojim da joj se ne javim nikad.

Verovatno si u pravu, ali ne znam koliko je lako iz ove situacije sada krenuti u lov na zene.
Ne znam ja kako se to radi, lako mi je devojci koju vec poznajem priznam da mi se svidja, ali ovako direktno upoznavanje u klubu, dje pitam za broj i moram nesto da kenjam, ne znam, tacnije nisam ni probao.

Kako nekoga mogu da privuku glupe, povučene i devojke koje nemaju stav?
On je doživljava drugačije .. opčinjen je njome. To je najgore jer si svestan svih tih nedostataka njenih, a opet je želiš.. kao da želiš da je promeniš, da ona NIJE takva.
Ali dečko: ONA JE TAKVA, nema promena. A možda i gora od toga što znaš o njoj.
Otarasi je se što pre.

On je doživljava drugačije .. opčinjen je njome. To je najgore jer si svestan svih tih nedostataka njenih, a opet je želiš.. kao da želiš da je promeniš, da ona NIJE takva.
Otarasi je se što pre.

pa ne znam
to će nam on reći kada dođe :aha:

Otarasi je se što pre.

Zato što sam prepoznao neke druge kvalitete u njoj. Navikao sam se, dopisivali smo se 24h, viđali 3,4 puta nedeljno 2 meseca i odjednom je prestala da se javlja i sve, i tada sam ja tek skontao da sam ja zacopan u nju i tada je bilo kasno... Sve to stoji, i da je idealizujem i da sam opsednut, nekad mi bude lakše i mogu bez nje, nekad mi je jako teško... Legnem i ustanem sa onim odvratnim osećajem težine i tuge, sanjam je svaki drugi dan iako pre nje nisam sanjao gotovo nikad, osećam njen miris preko dana, naježim se kada vidim sklopljene kazalje (a to vidim 4,5 puta na dan iako radim i zaposlen sam). Poželim da je nikada nisam sreo... Ja sam se utripovao da je ona žena sa kojom bih proveo ostatak života, maskirao sam njene mane i veličao vrline, urezao sam je previše, verujem da bi mi lakše palo da sam bio u vezi i raskinuo nego ovako. Druga stvar je što nisam imao devojku, počnem da se tripujem šta nije u redu sa mnom. Kada se pogledam u ogledalo izgledam ok, 190 cm visina i 80kg težina, nisam nešto ni lep, zgodan sam, ali mnogo ružniji momci imaju 3 x bolje ribe od ove, i ona mi je rekla da nisam ružan i da ljude ne ceni na osnovu fizičkog izgleda i da nebi bila sa mnom samo zbog toga što se znam sa njenim bivšim, da bi me preksinoć iznapušavala sa "ne sviđaš mi se, nikad neću biti sa tobom, ti si psihopata", ali je to pisala izrevoltirana time što sam joj ja slao poruke dok je bila s njim i moguće da je on to video, svejedno bilo je dovoljno da mi sjebe samopouzdanje iako sam i dalje siguran da je ona htela, ako ništa, bar šemu sa mnom, jer 24h se dopisivati s nekim i viđati, i njene drugarice su znale za naše poruke, i jedva mi je priznala da je živela s bivšim i njen glas dok priča sa mnom i lajkovala mi je sliku na fb još pre 2 godine kada je bila solo ak neš znači tako neke sitnice me čine sigurnim da je htela nešto sa mnom...

Ali je ključna stvar ovaj odvratni osećaj u grudima koji prestaje valjda vremenom...

Je l ima nešto da se kupi majke vam da me smiri?

Poslednja izmena:
Zato što sam prepoznao neke druge kvalitete u njoj. Navikao sam se, dopisivali smo se 24h, viđali 3,4 puta nedeljno 2 meseca i odjednom je prestala da se javlja i sve, i tada sam ja tek skontao da sam ja zacopan u nju i tada je bilo kasno... Sve to stoji, i da je idealizujem i da sam opsednut, nekad mi bude lakše i mogu bez nje, nekad mi je jako teško... Legnem i ustanem sa onim odvratnim osećajem težine i tuge, sanjam je svaki drugi dan iako pre nje nisam sanjao gotovo nikad, osećam njen miris preko dana, naježim se kada vidim sklopljene kazalje (a to vidim 4,5 puta na dan iako radim i zaposlen sam). Poželim da je nikada nisam sreo... Ja sam se utripovao da je ona žena sa kojom bih proveo ostatak života, maskirao sam njene mane i veličao vrline, urezao sam je previše, verujem da bi mi lakše palo da sam bio u vezi i raskinuo nego ovako. Druga stvar je što nisam imao devojku, počnem da se tripujem šta nije u redu sa mnom. Kada se pogledam u ogledalo izgledam ok, 190 cm visina i 80kg težina, nisam nešto ni lep, zgodan sam, ali mnogo ružniji momci imaju 3 x bolje ribe od ove, i ona mi je rekla da nisam ružan i da ljude ne ceni na osnovu fizičkog izgleda i da nebi bila sa mnom samo zbog toga što se znam sa njenim bivšim, da bi me preksinoć iznapušavala sa "ne sviđaš mi se, nikad neću biti sa tobom, ti si psihopata", ali je to pisala izrevoltirana time što sam joj ja slao poruke dok je bila s njim i moguće da je on to video, svejedno bilo je dovoljno da mi sjebe samopouzdanje iako sam i dalje siguran da je ona htela, ako ništa, bar šemu sa mnom, jer 24h se dopisivati s nekim i viđati, i njene drugarice su znale za naše poruke, i jedva mi je priznala da je živela s bivšim i njen glas dok priča sa mnom i lajkovala mi je sliku na fb još pre 2 godine kada je bila solo ak neš znači tako neke sitnice me čine sigurnim da je htela nešto sa mnom...

Ali je ključna stvar ovaj odvratni osećaj u grudima koji prestaje valjda vremenom...

Je l ima nešto da se kupi majke vam da me smiri?

zaposli se u istoj smeni ko ona...

Back