Očajan sam...

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
Već sam otvarao temu o jednoj devojci, sa kojom nisam ni bio u vezi, nego smo se muvali, viđali i frajer uleteo umesto mene sa konkretnim pitanjem "hoćeš da budemo u vezi" i smuvao je...

E sada ona živi s njim... Nakon 3 meseca veze je prešla da živi s njim...
Ona sve vreme krije tu vezu od svih.

Takođe je živela sa drugim dečkom ranije isto, mesec dana i posle su ubrzo raskinuli, to mi je rekla kada sam bio s njom na večeri i baš zbog toga nisam hteo da se smuvam s njom, nedelju dana kasnije se smuvala sa ovim.

Problem je što sam ja gajio nadu da će ona da raskine s njim i da onda probam da se smuvam s njom.
Nisam do sada imao nijednu vezu, a imam 23 godine...

Pre par dana sam dobio posao u jednoj IT agenciji, ali nisam srećan jer sam sjeban zbog ovoga... Menjao bih posao za vezu s njom, pa čak i noć...
Toliko sam sjeban da sam plakao kao kiša, iskreno. Mislio sam da je ona devojka sa kojom bih mogao da provedem ceo život. Mnogo toga sam mislio i umislio sebi u glavu ucrtao je u podsvest i ona mi je postala opsesija... Svaki drugi dan je sanjam...

Fora je što me ona zavlačila sve vreme, prvo je prestala naglo da se javlja, pa onda smo opet manje više komunicirali ... Ranije mi je rekla kroz šalu da ima kao dečka i ja nisam ozbiljno shvatao, kasnije to nije nikad ni pominjala...
I onda mi je pre jedno mesec dana rekla da ima dečka i kao da to zna tek par ljudi, kao tako je najbolje itd...
Pomutila mi je mozak skroz, činila mi se kao dobra devojka, ali opet je bila uvek tajanstvena. Čuo sam i loše priče o njoj.
Kada sam je video skoro imao sam osećaj da sam ladno mogao da je poljubim i da to nebi odbila iako ima dečka...

U fazonu je razočarana u ljubav i da ne veruje nikom... Pitao sam je skoro da li bi bila sa mnom da sam je pitao ono veče, kaže kao "Ne, nisi ružan, ok si dečko, ali se znaš sa mojim bivšim i tu bih ja ispala ku*va", ja joj kažem da sam ja sa njim išao samo na faks i da ga video nisam 3 godine, da ne treba da je zanima sta ce selendra reci i onako jednog dana verovatno ovde nece ni ziveti, nego da gleda svoju srecu. I da ako to prsne da se seti jedne budala i ona kao ma nisi budala itd...

I tako da ne kenjam previše, ona pređe da živi s njim i ja se totalno demolarišem.

Kako ja da se vratim u normalu sada? Moj najveći problem je što ja počnem da razmišljam samo kako bih mogao da se smuvam s njom ili da se švalerišemo (iako sam je možda zauvek izgubio), a ne o tome da pređem na drugu devojku...

Problem su večernji sati, kada ja razmišljam o budućnosti i o njoj, imam izuzetnu vizuelizaciju, počinjem da zamišljam nas, čak se počnem ljubiti sa jastukom zamišljajući nju... Onda zaspem i sanjam je... Ja bukvalno usađujem nju dublje i dublje u podsvest... Slično se dešavalo sa devojkom pre nje, sa kojom takođe nisam bio u vezi, koju sam brzo preboleo jer smo poslali jedno drugo u pm, ali sam je opet bio vratio u podsvest. Možda bi tako bilo da i sa ovom slično uradim, ne znam.

LEK ZA MENE je druga devojka i znam to sve, ali ja ne izlazim često, nemam krug ljudi koji izlazi često, a iskreno ne volim to. I ne znam kako bih prišao ribi i pitao za broj, ne sviđa mi se takav pristup... Želim se upoznati sa nekim i onda preći u više...

Sada znam da kada legnem da ću da vidim nju i to me ubija.

друже спаси своје душевно здравље, правац професионалка
To je resenje za sat ili koliko vec vremena i sta posle?

LEK ZA MENE je druga devojka i znam to sve, ali ja ne izlazim često, nemam krug ljudi koji izlazi često, a iskreno ne volim to. I ne znam kako bih prišao ribi i pitao za broj, ne sviđa mi se takav pristup... Želim se upoznati sa nekim i onda preći u više...

Sada znam da kada legnem da ću da vidim nju i to me ubija.
Nisam licno probao, ali znam neke koji su uspeli sa upoznavanjem preko neta.

друже спаси своје душевно здравље, правац професионалка

Bolje da zauvek budem sam nego tako.
Naću ja devojku pre ili kasnije nisam rugoba, fizički sam sasvim ok, ali je fora što mi treba odmah nešto da bih ovu preboleo jer se osećam očajno.

- - - - - - - - - -

To je resenje za sat ili koliko vec vremena i sta posle?

- - - - - - - - - -

Nisam licno probao, ali znam neke koji su uspeli sa upoznavanjem preko neta.

To me tek ne zanima.

"Ja sam hteo da je pitam da se smuva samnom ali nisam hteo jer sam mislio da je pitam posle a ona mi rekla da ima decka a kao nema decka i ja onda nisam hteo da se smuvam sa njom a posle jesam pa mi sad zao a ona sad ima decka a u stvari nema a zivi sa deckom mesec dana al to nije onaj sto je zivela sa njim tri meseca ali ja bih se sad smuvao sa njom a nisam hteo ranije mada mozda i ne bih a ona samnom bi ali nece i tako..."

Evo ovako zvuci sve ovo sto si napisao. Zamrseniji je ovaj tvoj slucaj od one scene sa Ckaljom i sudijom za prekrsaje. Decija posla...mada imas 23, ne prilice ti vise takve gluposti.

Sto se zamlacujes s njom, vidis da je nezainteresovana za tebe.Kako ona to kad udje u vezu s nekim, odmah pocnu da zive zajedno?

Izgleda da samo hoće da se uvali negde... Znam da ne priča s ćaletom, možda su je i isterali iz kuće...
Verovatno i bolje što nisam s njom, ali reci to mom srcu :S

- - - - - - - - - -

"Ja sam hteo da je pitam da se smuva samnom ali nisam hteo jer sam mislio da je pitam posle a ona mi rekla da ima decka a kao nema decka i ja onda nisam hteo da se smuvam sa njom a posle jesam pa mi sad zao a ona sad ima decka a u stvari nema a zivi sa deckom mesec dana al to nije onaj sto je zivela sa njim tri meseca ali ja bih se sad smuvao sa njom a nisam hteo ranije mada mozda i ne bih a ona samnom bi ali nece i tako..."

Evo ovako zvuci sve ovo sto si napisao. Zamrseniji je ovaj tvoj slucaj od one scene sa Ckaljom i sudijom za prekrsaje. Decija posla...mada imas 23, ne prilice ti vise takve gluposti.

Tako nekako kad se sve sabere... Postepeno sam prihvatao njene mane jer sam se sve više zaljubljivao.

Mala je iskusna yebacica,shvatila je da se lepe za nju ko za gofno,da moze da ima koga hoce,krije ovoga jer joj je on samo recka,pa da ne bude ono zensko a samo ih menja pa da ne kazu qrwa.Nije sinko ona za tebe.Nadji si neku neiskusnu ko ti.Nebi se ti snaso tako krut sa ovako iskusnom i leprsavom zenom,a verovatno ona nebi bila s tobom.Gledala te ko druga.Na zalost surova istina.Žene su ku'čke.

Mala je iskusna yebacica,shvatila je da se lepe za nju ko za gofno,da moze da ima koga hoce,krije ovoga jer joj je on samo recka,pa da ne bude ono zensko a samo ih menja pa da ne kazu qrwa.Nije sinko ona za tebe.Nadji si neku neiskusnu ko ti.Nebi se ti snaso tako krut sa ovako iskusnom i leprsavom zenom,a verovatno ona nebi bila s tobom.Gledala te ko druga.Na zalost surova istina.Žene su ku'čke.

Istina.

- - - - - - - - - -

Tako nekako kad se sve sabere... Postepeno sam prihvatao njene mane jer sam se sve više zaljubljivao.

Evo Sabonis ti je lepo rekao. Sto se pre okanis nje to bolje po tebe.

Ma đoku može da ima kog hoće. Nije uopšte neka riba, kad smo bili u teretani, ona najlošija. Ima facu kakvu ja volim, telo ništa posebno, nezategnuta guza, grudi klasika itd...
Gledala me je kao potencijalnu vezu ili šemu, to sam siguran, ali nije samo mene gledala tako. Rekla mi je da joj se fizički sviđam, ali da je problem to što se znam sa njenim bivšim itd...

Znam da nije za mene i to moram sam sa sobom da raščistim.

- - - - - - - - - -

Istina.

- - - - - - - - - -

Evo Sabonis ti je lepo rekao. Sto se pre okanis nje to bolje po tebe.

Reci mi nešto što ne znam. Kako se prijatelju okaniti nje? Prošlu sam zaboravio tek kad sam nju upoznao, dakle klin se klinom izbija... Ali, ja klin retko nalazim.

Ma đoku može da ima kog hoće. Nije uopšte neka riba, kad smo bili u teretani, ona najlošija. Ima facu kakvu ja volim, telo ništa posebno, nezategnuta guza, grudi klasika itd...
Gledala me je kao potencijalnu vezu ili šemu, to sam siguran, ali nije samo mene gledala tako. Rekla mi je da joj se fizički sviđam, ali da je problem to što se znam sa njenim bivšim itd...

Znam da nije za mene i to moram sam sa sobom da raščistim.

- - - - - - - - - -

Reci mi nešto što ne znam. Kako se prijatelju okaniti nje? Prošlu sam zaboravio tek kad sam nju upoznao, dakle klin se klinom izbija... Ali, ja klin retko nalazim.

Možda i ne može,ali realnost je da je manjak žena a mnogo više muškaraca.Na net četu da dođe neka rugoba od žene,bar 30 njih će da joj se ponude.Manjak robe,velika tražnja.

Sad vidim sa sobom si rešio da si odustao od nje,al je problem kako da je izbaciš iz glave.E pa prvo se zanimaj sa onime što te donekle ispunjava i može da ti skrene misli.Koristi prirodne antidepresive i polako traži nešto za sebe...

Možda i ne može,ali realnost je da je manjak žena a mnogo više muškaraca.Na net četu da dođe neka rugoba od žene,bar 30 njih će da joj se ponude.Manjak robe,velika tražnja.

Sad vidim sa sobom si rešio da si odustao od nje,al je problem kako da je izbaciš iz glave.E pa prvo se zanimaj sa onime što te donekle ispunjava i može da ti skrene misli.Koristi prirodne antidepresive i polako traži nešto za sebe...

To jeste... Danas svaka ima stotinjak lajkova na fb, od čega joj se javi bar 10 njih...

Izlazi kreci se na raznim mestima, siri krug poznanika upoznaces neku drugu.I sam kazes da nije nikakva, pa kako ti se onda toliko svidja :D

Nisam rekao da nije nikakva, nego da nije top riba. Solidna, prosečna slatka devojka. Ja sam zavoleo njene vrline i mane, zavoleo sam je takvu kakva je... Ali u kilometru kvadratnom mogu navesti bar 10 lepših i zgodnijih devojaka od nje.

Covece o ovoj si pisao jos dok si imao onaj profil sa Teslom na avataru :lol:

Stvarno, sto ljudi vole tako da unistavaju sebe? I to zbog jedne tako trivijalne i tako nebitne stvari kao sto je "ljubav". To bre i ne postoji covece. Shvati da bi ti se smucila posle 7 dana, koja ljubav, kakvi bakraci! Dok se ti tako jedes k'o salata nju zabole za tebe, nebitan si joj. Svejedno joj je da li i tebe zabole za nju ili crkavas za njom, kapiras? Tesko ti je, dobro, kao, zaljubio si se ali shvati da od toga nema nista, da samo ispadas tupan koji ljubi jastuk dok ona blajvi tuki nekom slepcu. Shvati da si nesvesno ispao naivcina a sad se lepo osvesti i prestani da fantaziras o zeni sa kojom nikad neces imati nista i bavi se nekim stvarima koje su ti u zivotu bitne a to, veruj mi, zene nikako nisu! Posao, sport, drustvo, igrice, odmor, spavanje, knjige...sve su to stvari koje ce ti u zivotu doneti daleko vise nego tamo neke zene.

Covece o ovoj si pisao jos dok si imao onaj profil sa Teslom na avataru :lol:

Stvarno, sto ljudi vole tako da unistavaju sebe? I to zbog jedne tako trivijalne i tako nebitne stvari kao sto je "ljubav". To bre i ne postoji covece. Shvati da bi ti se smucila posle 7 dana, koja ljubav, kakvi bakraci! Dok se ti tako jedes k'o salata nju zabole za tebe, nebitan si joj. Svejedno joj je da li i tebe zabole za nju ili crkavas za njom, kapiras? Tesko ti je, dobro, kao, zaljubio si se ali shvati da od toga nema nista, da samo ispadas tupan koji ljubi jastuk dok ona blajvi tuki nekom slepcu. Shvati da si nesvesno ispao naivcina a sad se lepo osvesti i prestani da fantaziras o zeni sa kojom nikad neces imati nista i bavi se nekim stvarima koje su ti u zivotu bitne a to, veruj mi, zene nikako nisu! Posao, sport, drustvo, igrice, odmor, spavanje, knjige...sve su to stvari koje ce ti u zivotu doneti daleko vise nego tamo neke zene.

Nisam o toj pisao, Tu o kojoj sam tad pisao je prebrisala ova. A o toj o kojoj sam tad pisao je prošlo 6 godina da je video nisam. Tu sam bio preboleo posle nedelju dana, i vratila mi se pre godinu dana i onda sam saznao da je trudna i smorio se, pojavila se ova, koja mi je dala povoda, ja hteo bolje da je upoznam i eto šta bi. Sigurno je bolje što nisam u vezi s njom jer bih se tek onda smorio kada bih saznao da me vara ili slično. Svega sam ja svestan, ali ne postoji alternativa.. Nema druge devojke koju vidim u planu...

- - - - - - - - - -

Nije to ljubav nego glupost.

*Opsesija, nije ljubav. A to je mnogo gore od ljubavi.

Back