očaj...

Obično kad kriziram smišljam kako da počinim savršeno ubistvo nad tim što me je iznervirao.
Onda se prisetim knjige 120 dana Sodome i ...ček, ček...nije tema o tome

Nisam prco par meseci i ako su mi jaja očajna za mirisom pichetine, ni....ček, ček...ni ovo ne valja

Moj konačan odgovor je : Krstarica, pdf LJiS

Da li ste u trenucima očaja, razočarenja, ili čega god, nameravali da posetite sajt za upoznavanje...?
Pitaj mene , sta se stidis .Ja sam aktivan na nekoliko sajtova , a aktivirao sam se jer je Batajnica trulo mjesto
i stariju zensku mozes sresti jedino na pijaci .Na Krstarici su zenske prilicno paranoicne . Za tu tvrdnju imam
argumenata koliko hoces , a o detaljima mozemo kasnije .Ovdje nisam upoznao ni jednu ozbiljniju .Tu ne
racunam prijateljice vec govorim o zenama za malo ozbiljnije price .

• Podržavam
Reactions: DUH
Pitaj mene , sta se stidis .Ja sam aktivan na nekoliko sajtova , a aktivirao sam se jer je Batajnica trulo mjesto
i stariju zensku mozes sresti jedino na pijaci .Na Krstarici su zenske prilicno paranoicne . Za tu tvrdnju imam
argumenata koliko hoces , a o detaljima mozemo kasnije .Ovdje nisam upoznao ni jednu ozbiljniju .Tu ne
racunam prijateljice vec govorim o zenama za malo ozbiljnije price .
taka utisak imam i ja, iako nisam s tom namerom došao ovde...

• Podržavam
A zasto bi to bio ocaj, ne razumem. To je postalo sasvim normalno.

Evo letos pricam sa nekim dekicom, dosao iz Australije posle x godina i kaze - ne razumem ja vas ovde kada kazete
da niste u vezi ni sa kim. Moj sin kada ostane bez devojke lepo preko interneta nadje koje su slobodne devojke
u gradu i blizini i tako ponovo stupi u vezu. Najnormalnija stvar :)

• Podržavam
A zasto bi to bio ocaj, ne razumem. To je postalo sasvim normalno.

Evo letos pricam sa nekim dekicom, dosao iz Australije posle x godina i kaze - ne razumem ja vas ovde kada kazete
da niste u vezi ni sa kim. Moj sin kada ostane bez devojke lepo preko interneta nadje koje su slobodne devojke
u gradu i blizini i tako ponovo stupi u vezu. Najnormalnija stvar :)
to je jedna od opcija, ne i jedina...baš zato da nikoga ne bi uvredio ili povredio sam u uvodnom postu pomenuo razočarenje i ostale razloge...
ovo ostale razloge jer me je mrzelo da razmišljam i sećam se još nekih razloga...
danas je to jedan normalan vid komunikacije, kao i skajp, fejs ili bilo šta drugo...

• Podržavam
taka utisak imam i ja, iako nisam s tom namerom došao ovde...
Hajde da kazem nesto o tim sajtovima da se ljudi upoznaju .Ima ih razlicitih , od onih da ti se smuci i zenski i muski rod do onih
sasvim pristojnih . Ja sam se ulogovao na razne . Na nekima nisam napisao ni recenicu niti pokusao neki kontakt .
To su oni cisti jebarnici . Na nekima i slikaju polne organe . To sam pogledam i izlogujem se .Nekoliko njih su sasvim pristojni
a 80% zena jje fakultetski obrazovano . I tu ima svakakvih , ali ako trazis fine , mozes da ih nadjes . Ja sam vec postao stari kobac
i ukapiram jako brzo s kim imam posla .

Hajde da kazem nesto o tim sajtovima da se ljudi upoznaju .Ima ih razlicitih , od onih da ti se smuci i zenski i muski rod do onih
sasvim pristojnih . Ja sam se ulogovao na razne . Na nekima nisam napisao ni recenicu niti pokusao neki kontakt .
To su oni cisti jebarnici . Na nekima i slikaju polne organe . To sam pogledam i izlogujem se .Nekoliko njih su sasvim pristojni
a 80% zena jje fakultetski obrazovano . I tu ima svakakvih , ali ako trazis fine , mozes da ih nadjes . Ja sam vec postao stari kobac
i ukapiram jako brzo s kim imam posla
.

ja sam siguran da i bez iskustva na tim sajtovima imaš dovoljno iskustva da odma' provališ ko je ko...:ok:

i ukapiram jako brzo s kim imam posla .

:) fine ribe
Baš sam danas imao verbalni sukob s jednom finom ribom na LjiSu
Deluje pametno, recimo i da je dobro parche pichetine ( nisam joj video fejs i telo ) ali brate, luda
Najbolje mesto za upoznavanje je ribarnica, pijaca, pekara, autobusko stajalište, bioskopski hol, bazen....bla, bla....zanemarite ribarnicu, tamo baš smrdi

ja sam siguran da i bez iskustva na tim sajtovima imaš dovoljno iskustva da odma' provališ ko je ko...:ok:
Mogu ti reci da je Krstarica dobra skola . Moramo da provalimo jednu Shojku ili CERISH iako im ne znamo godine i nismo im nikad
vidjeli sliku . Izvinjavam im se ali sam ih naveo samo kao primjer . Tu se i naucimo i komunikaciji , tako da se ovdasnji veteran tamo
lako snalazi .

Mogu ti reci da je Krstarica dobra skola . Moramo da provalimo jednu Shojku ili CERISH iako im ne znamo godine i nismo im nikad
vidjeli sliku . Izvinjavam im se ali sam ih naveo samo kao primjer . Tu se i naucimo i komunikaciji , tako da se ovdasnji veteran tamo
lako snalazi .

Ti ih još nisi povalio ?

Back