Obustavi davanje: Prvi problemi s Torlakovim vakcinama

Ti si saznao šta je primio i već znaš od čega je umro?
Za početak, da ti malo olakšama, vakcinu nije primio, možda je dobio probnu verziju, ali to nije vakcina. Ko što ni placebo nije vakcina.
Kao sto ti ne znas sta je on primio mozes samo da verujes da je onako kako ti kazu. I da sutra objave da su napravili konacnu verziju koja je efikasnija i bezbednije od trenutne verzije, ti opet nemas pojma da li je ta vakcina unapredjena ili je potpuno ista kao ta sa kojom su se vakcinisali dobrovoljci tokom ispitivanja.

Ne, to se ti žali onome ko veruje u sve što se plasira. Znači sam sebi.

Ta osoba koja je imala problema sa oksfordskom vakcinom izlecena je, da li bolest ima
veze sa vakcinom, to se sada ispituje, ali su se testovi nastavili.
U Brazilu nije niko umro, barem ne od vakcine.
Farma koja pravi vakcine svakog dana salje izvestaje na sve strane kako stvari stoje
sa testiranim ljudima, u Nemackoj je vakcina dosla u zadnju fazu ( Biontech+Pfizer),
vakcina se na veliko vec proizvodi, a zeleno svetlo se ocekuje pocetkom decembra,
vakcinisanje od kraja januara. Nema potrebe da se narod brine, niko nece biti vakcinisan
na silu, zapravo ako ne ispunjava uslove ( star, riziko grupa, medicinsko osoblje) cak i
ako zeli nece moci da bude vakcinisan 2021 nego ce morati da ceka.

Kao sto ti ne znas sta je on primio mozes samo da verujes da je onako kako ti kazu. I da sutra objave da su napravili konacnu verziju koja je efikasnija i bezbednije od trenutne verzije, ti opet nemas pojma da li je ta vakcina unapredjena ili je potpuno ista kao ta sa kojom su se vakcinisali dobrovoljci tokom ispitivanja.
TAko je, ni ja ne znam i zato i ne pišem gluposti i optužujem bilo koga. Suština je da to nije finalna vakcina i da se ovakvi ekseprimenti rade uprtavo radi otkrivanja nedostataka, ukoliko ih ima.

TAko je, ni ja ne znam i zato i ne pišem gluposti i optužujem bilo koga. Suština je da to nije finalna vakcina i da se ovakvi ekseprimenti rade uprtavo radi otkrivanja nedostataka, ukoliko ih ima.
Ne kapiras.
Ne znam ni ja sta je u vakcini i nikad necemo saznati ali nju nisi morao da primis. Poenta je da ni u toj za koju ce ti obecavati da je delotvorna i bezopasna takodje neces znati sta je, a mislices da jeste. Zato sto ti tako kazu oni u koje imas poverenja.

Ne kapiras.
Ne znam ni ja sta je u vakcini i nikad necemo saznati ali nju nisi morao da primis. Poenta je da ni u toj za koju ce ti obecavati da je delotvorna i bezopasna takodje neces znati sta je, a mislices da jeste. Zato sto ti tako kazu oni u koje imas poverenja.
Vidiš, baš suprotno. kad dođe do toga da neka od više vakcina prođe sve testove i krene se sa vakcinisanjem, dobiću veoma tačne podatke.
A ti ne moraš da veruješ, kao što ne veruješ farmakomafiji koja pravi antibiotike, anesteziju, andol, vitamin C ili vakcinu prtiv tetanusa. Smrt farmakomafiji, sloboda narodu, uskliknu Peconi nakon uboda na zarđali ekser!

Kazes ne verujes ni jesnom sajtu ni televiziji, sta slusas onda radio?
Tako izgleda razgovor sa svakom zrtvom medijske manipulacije kojoj zafale argumenti pa krene sa prozivanjem i menja temu.

Postoje i strucni casopisi, studije, televizor sa Pink programom
tu nema veze, informacije su dostupne svima ili barem onima
koji zele da se informisu.

Screenshot_20201025_191556.jpg

Back