- Poruka
- 6.173
više volim obučenost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako nosis odecu za koju znas da ti dobro stoji, udobna ti je, odslikava te...osecas se dobro, i to se vidi
ako nosis nesto zato sto je to trend, a nisi siguran u to da je to ono sto ti pristaje zaista, ne samo kako ti stoji...ne osecas se bas najbolje i to se vidi
ljudi izborom odece kazu dosta o sebi, ne pricam sada o markiranoj ili ne znam kakvoj garderobi, vec o stilu i o tome kako nosis to sto je na tebi i iz kojih pobuda...jer, neko zeli da privuce paznji, neko da je sa sebe skrene, nekome nije bitno kako izgleda, neko odecom pokazuje pripadnost odredjenoj grupi ili stalezu...itd...a to dosta kaze o osobi
kaze meni kolega danas, izazvan nekom fotkom na netu: nije mi jasno kako zene vec jednom ne shvate da su izazovnije kada nisu ovoliko razgolicene...evo, pogledaj ovu decu po ulici, i u sred zime goli stomaci i noge, potpuno bez potrebe...muskarcima je oduvek bilo intrigantnije da zamisljaju kako izgleda bez odece, no da to gotovo vidi na izvolte, nista se ne ostavlja masti na volju...
pa, izvolte drage moje i dragi moji...bas me zanima sta vi mislite o tome? da li je zena izazovnija obucena, kada se njene drazi samo naslucuju, ili obucena tek toliko da se kaze da su kriticne tacke pokrivene?
Ništa, kolega te muva i lupa gluposti.
eto,muskarci su rekli svoje...
mozemo da pricamo sta hocemo,evidentno je da ce se velika vecina muskaraca okrenuti za mini suknjom ,mrezastim carapama i visokoj stikli,pre nego za nekom koja ce proci u farmerkama i majici
i bale ce im curiti
sad na nama je kakav utisak zelimo da ostavimo
tacno
al ovo smo znali i pre![]()
pa, izvolte drage moje i dragi moji...bas me zanima sta vi mislite o tome? da li je zena izazovnija obucena, kada se njene drazi samo naslucuju, ili obucena tek toliko da se kaze da su kriticne tacke pokrivene?
Nije 100% tacno. Postoje i izuzeci.
Da, muškarcima su uvek suštinski bile zanimljive žene koje su seksi i privlačne ali ne gole... To što će svako prvo okrenuti glavu za golotinjom je normalno, prosto ljudi na to nisu navikli, mada danas i jesu... Ali nije mi jasno zašto žene cvile kada bi i oni uvek pre pogledali npr Vin Dizela bez majice nego nekog tamo lika u farmerkama, duksu koji ne pokazuje da je u treningu itd itd... Ali u svakom slučaju glasam za to da se nešto i zamišlja, nije mi lepo kada apsolutno dobijem sve na pregled.
Postoje
e pa da, ima nesto i u tom ocekivanju..i to ne vazi samo za muski rod...
evo, za sad vas je dvojca plus kolega
![]()
Kad smo kod toga, koliko se vas zena i devojaka slaze sa nama?
ja se slazem...do odredjenog trenutka![]()
![]()
do trenutka kad je veci deo garderobe velika smetnja![]()
ti mene zezas?![]()
Da, muškarcima su uvek suštinski bile zanimljive žene koje su seksi i privlačne ali ne gole... To što će svako prvo okrenuti glavu za golotinjom je normalno, prosto ljudi na to nisu navikli, mada danas i jesu... Ali nije mi jasno zašto žene cvile kada bi i oni uvek pre pogledali npr Vin Dizela bez majice nego nekog tamo lika u farmerkama, duksu koji ne pokazuje da je u treningu itd itd... Ali u svakom slučaju glasam za to da se nešto i zamišlja, nije mi lepo kada apsolutno dobijem sve na pregled.
joj...delujes tako fino da ne mogu da te zezam
pa ovako...odeca je smetnja ako te sprecava da dopres da nekih odredjenih delova tela koji zahtevaju posebnu vrstu paznje...u nekom trenutku![]()