- Poruka
- 39.260
Za moje znate ali me zanima da li tetovirate obrve ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Svejedno moraju da se cupaju . Većina tetoviranih obrva koje sam vidjela mi se ne dopadaju ,one koje mi se dopadaju su jako skupe,tako da ne.Imam svoje,nisu nesto lijepe ali ih popravim oblikovanjem.
Znam sta ima ali imam svoje a i kad su istetovirane moraš na čupanje tako da to nije nešto za mene.Imaju ove sto sad tetoviraju u 3 D optici
Do bas dobro izgleda
to sam video kod matorih baba, narocito na zapadu. Pocupaju one sede obrve pa nacrtaju crne, pa ofarbaju belu kosu u crnu, navuku dzesike, patike i, ajd u "lov".
Za moje znate ali me zanima da li tetovirate obrve ?
to sam video kod matorih baba, narocito na zapadu. Pocupaju one sede obrve pa nacrtaju crne, pa ofarbaju belu kosu u crnu, navuku dzesike, patike i, ajd u "lov".
jao jeste, sad vidim ......pdf. zene.A sto se ti petljaš ovde ?
Vidim da nemaš pojma ali je bitno da si uskočio u ring
Нека, шта фали да чујемо и мушко мишљење...A sto se ti petljaš ovde ?
Vidim da nemaš pojma ali je bitno da si uskočio u ring
Pa ono da je bar mišljenje dodje i zezaНека, шта фали да чујемо и мушко мишљење...
I da ti kažem, od svih samo naše i eventualno Ukrajinke znaju kvalitetno da odrade bilo šta od toga. Ovi ostali, blagi bože..Dobar biznis medju balkanskom emigracijom u nemackoj - noktarke, obrvarke, to se uvek trazi.
I poljakinje dobro radeI da ti kažem, od svih samo naše i eventualno Ukrajinke znaju kvalitetno da odrade bilo šta od toga. Ovi ostali, blagi bože..
Jedno pitanje nevezano za temu - kakav je stav Nemaca prema Poljacima danas?I poljakinje dobro rade
Sa njima nikad nisam imala kontakta.I poljakinje dobro rade