ОБРУКАО СРБИЈУ: Градоначелнк Врања у Русији украо коњак!!!

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Sramota zbog 30 evra OBRUKAO SRBIJU: Gradonačelnik Vranja u Rusiji ukrao konjak!
Društvo, 21:30, 25.04.2013.
Autor: Ekipa Kurira
128 komentara

Zoran Antić zdipio konjak sa svečanog prijema, ali mu je flaša iskliznula ispod sakoa i razbila se u paramparčad
SANKT PETERBURG - Leva ruka, desni džep.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa svečanog prijema u pozorištu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije, ukrao je flašu ruskog konjaka i pokušao da je odnese u hotel.
Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, kome je prilikom silaska sa stepeništa flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad!

Dok su ostali članovi srpske delegacije šokirano gledali u svoja odela uflekana od konjaka i pokušavali da izbegnu parčiće stakla, Antić je nonšalantno išetao iz teatra, kao da se ništa nije dogodilo.

- Svi smo videli šta je uradio i ostali smo bez teksta, jer nas je bilo sramota što je predsednik jedne opštine ukrao flašu koja u prodavnici košta samo 1.200 rubalja, odnosno 30 evra - kaže jedan član delegacije.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od petka, 26. aprila.

Из које је странке овај џепарош........ јаоооооооооооојјјјјјјјјјјјј..............:dash::dash::dash::dash::dash:

3f9870b2da028cc9e39c69ac4f2c533e_original.gif

Sad me podseti :hahaha1:

Otišli Sloba, Mira i Ivica (Dačić) kod Buša u Belu kuću na večeru. Posle aperitiva i priče u salonu, domaćica ih sve pozva u trpezariju da večeraju. Kad tamo – zlatni escajg i zlatni tanjiri. Nisu još ni seli kako treba, a Ivica već maznuo jedan veliki tanjr i stavio ga ispod košulje. Videla to Mira pa kaže Slobi:
• Slobo, eno Ivica je maznuo zlatni tanjir. Hoću i ja jedan!
Sloba se počne vaditi:
• Čuj Miro, ne mogu ja tako krasti zlatne tanjire po prijemima. Ja sam predsednik jedne države, gde ja da kradem tanjire po Beloj kući, molim te?
Mira ni da čuje:
• Hoću jedan tanjir, pojeće mi Ivica živce kad se vratimo kući!
Gleda Sloba… Ah, šta će? Nema druge nego da mazne i on jedan tanjir. Ustaje, zamoli prisutne za malo pažnje i počne:
• Cenjeni prijatelji, vi možda to ne znate, ali pre nego što sam postao vođa socijalista i predsednik, ja sam bio mađioničar.
Svi prisutni iznenađeno gledaju, a Sloba nastavlja:
• Sada ću vam izvesti jedan od mojih omiljenih trikova.
Uzima jedan zlatni tanjir sa stola i nonšalantno ga stavlja ispod košulje. Muk u trpezariji, Sloba se mirno zakopčava i nastavlja:
• A sada molim vas, pogodite gde je tanjir?
Svi upere prstom u njega, a Sloba će šeretski:
• Neeeeee! Kod Ivice je!

U Vranje nema laganje :hahaha:

Kako rekoše u demantiju: Čekamo da se gradonačelnik vrati, pa da vidimo šta ćemo i kome da se nahbavamo majke...
Bogme, KURIR je nadrljao, Palma je krunski svedok...

- - - - - - - - - -

Jednom lopov uvek lopov,kaze stara poslovica,pa tako svi nasi politicari su iz profesionalne lopovske skole izisli sa ocenom 10 sve do jednog.

Da je bar ukrao kako treba, u duhu politicara ovde, a ne da nas blamira.
Zaboravio jadnik da mu džep šupalj... biće da ga koristio često...:hahaha:

Malo mu što krade ovde, pa proširio delatnost na Moskvu.
Da je imao koferče ko čovek, ne bi mu flaša ispala
i Rusi ne bi ništa znali.
Kako su nam uspeli instalirati lopurde na sve nivoe Vlasti???
Da su đubre pretresli, sigurno bi mu po džepovima sakupili escajg za 12 osoba.:per::per:

Па комунисти=СПС=лопови и џепароши најгоре врсте="пролетери"=бизМисмени........:hahaha:

п.с. аааааааахахаха... ево видим "вредни" модератори брже-боље УКЛОНИШЕ ОВУ ТЕМУ
И ПРЕБАЦИШЕ ЈЕ НА "ХРОНИКУ".
........:hahaha:

Poslednja izmena:

Back