Obrt u Francuskoj - Đoković može da brani titulu na Rolan Garosu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napisao si da je "koristio isto oruzje kao ucenjivac" i to je upravo poredjenje njegovog muljanja sa testom i politike jedne drzave. Ili je "ucenjivac" neko drugi?
Varanje po meni nikako nije stvar koju treba podrzavati i odobravati. Dosta hulja imamo u Srbiji i ovako, sad kad i on pocne tako da se ponasa sta da ocekujemo?
To je malo krupnije od politike jedne drzave, ali vidim da ces ti to malo teze skontati...

To je varanje i muljanje i sramota je za svakog a pogotovo za nekog ko hoce da bude idol mladima.
Nek su tebi vidici otvoreni....a vidimo i kako i koliko...smeta ti Nole, koji je pojedinac, a ne smeta ti represija, laz i tortura na globalnom nivou...kad skontam, veca sam ja budala od tebe, kad sam dopustio sebi da se s tobom raspravljam...

Poslednja izmena od moderatora:
nole ima jos da profitira na svemu
pametnu kampanju sam vodi za sebe
sa ovim putovanjcima
posle onog blama australijanaca
Jedini koji se izblamirao je on.

Nek su tebi vidici otvoreni....a vidimo i kako i koliko...smeta ti Nole, koji je pojedinac, a ne smeta ti represija, laz i tortura na globalnom nivou...kad skontam, veca sam ja budala od tebe, kad sam dopustio sebi da se s tobom raspravljam...
Dovoljno ljudi koje znam su umrli od korone da bih verovao da je virus izmisljen i da vakcine sluze za cipovanje ljudi. Takodje ne znam niti jednog ko se vakcinisao i imao tezi oblik korone.

Back