Obrisani postovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Duki Lu

Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više
VIP
Poruka
42.217
U forumu Socijalna zaštita, u temi Gaslajting, ostavila sam nekoliko postova koji su mi obrisani uz obrazloženje 'provokacija i spam'.

Post sam ostavila vezano za tekst c/p na engleskom jeziku, koji je, uzgred, neuređen i pored svih alata koje Krstarica poseduje.
Kopira se tekst sa boldom, uvečanim fontom, tekstom prošaranim usmerenjem ka drugim sajtovima.

Smatram da sam dobijenim odgovorom sama žrtva gaslajtinga.

Šta sam pogrešno napisala da se neko, ko ima mogućnost brisanja, smatra isprovociranim?

Da si bila dobronamerna,kao što kažeš,svoje mišljenje bi mi napisala u pp,kao neki što su radili,a ne javno. Drugo,ne znam zašto misliš da treba da lektorišeš tekstove,nisam primetila da to radiš po drugim pdf-ovima.
Na kraju,pitala si da li si brisanjem posta - žrtva gaslajtinga,što je već spinovanje, i naravno provokacija. Kad bi svi brisanje postova nazivali gaslajtovanjem,gde bi kraj bio.

U forumu Socijalna zaštita, u temi Gaslajting, ostavila sam nekoliko postova koji su mi obrisani uz obrazloženje 'provokacija i spam'.

Post sam ostavila vezano za tekst c/p na engleskom jeziku, koji je, uzgred, neuređen i pored svih alata koje Krstarica poseduje.
Kopira se tekst sa boldom, uvečanim fontom, tekstom prošaranim usmerenjem ka drugim sajtovima.

Smatram da sam dobijenim odgovorom sama žrtva gaslajtinga.

Šta sam pogrešno napisala da se neko, ko ima mogućnost brisanja, smatra isprovociranim?
Mislim da je ocenjivanje i brisanje postova kao "spam", gaslajting, zato sto, generalno, nije spam, nego off topic.
Striktno pridrzavanje topiku, je siroko tumacenje, jer se teme razvijaju po asocijacijama i ostalim..
Moderatori su svakako ljudi, pa im se mora oprostiti ;p

Da si bila dobronamerna,kao što kažeš,svoje mišljenje bi mi napisala u pp,kao neki što su radili,a ne javno. Drugo,ne znam zašto misliš da treba da lektorišeš tekstove,nisam primetila da to radiš po drugim pdf-ovima.
Na kraju,pitala si da li si brisanjem posta - žrtva gaslajtinga,što je već spinovanje, i naravno provokacija. Kad bi svi brisanje postova nazivali gaslajtovanjem,gde bi kraj bio.
Ne pišem privatne poruke nikome pa neću ni tebi! Sve što imam napišem javno, tebi i drugima.
Što se tiče 'lektorisanja' ( u ovom slučaju daješ pogrdan ton)više puta sam imala istu primedbu na uređenje teksta po drugim delovima foruma. Žao mi je što baš ti nisi to videla.

Draga moja, nisam 'brisanje posta nazvala Gaslajtingom' već tvoje obraćanje meni u temi a u vezi primedbe koja je najdobronamernija.
Napisala si mi da si postavila link po Pravilniku, link kao izvor uopšte nije sporan, pisala sam o linkovima kroz tekst koji vode ka drugim sajtovima a koji se lepo mogu ukloniti upotrebom alata, isto kao i prilagođavanje fonta slova.

Dakle; sluđuješ me u temi ;)

Ne pišem privatne poruke nikome pa neću ni tebi! Sve što imam napišem javno, tebi i drugima.
Što se tiče 'lektorisanja' ( u ovom slučaju daješ pogrdan ton)više puta sam imala istu primedbu na uređenje teksta po drugim delovima foruma. Žao mi je što baš ti nisi to videla.

Draga moja, nisam 'brisanje posta nazvala Gaslajtingom' već tvoje obraćanje meni u temi a u vezi primedbe koja je najdobronamernija.
Napisala si mi da si postavila link po Pravilniku, link kao izvor uopšte nije sporan, pisala sam o linkovima kroz tekst koji vode ka drugim sajtovima a koji se lepo mogu ukloniti upotrebom alata, isto kao i prilagođavanje fonta slova.

Dakle; sluđuješ me u temi ;)
Isto tako ja mogu da kažem za tvoje savete - gaslajtuješ me. Još si i temu otvorila,da se žališ. Vidiš,koliko je to besmisleno.

Isto tako ja mogu da kažem za tvoje savete - gaslajtuješ me. Još si i temu otvorila,da se žališ. Vidiš,koliko je to besmisleno.
Ti si spominjala Pravlnik.
Mislim da je nešto napisano i u vezi boje i veličine slova, uvodnog posta i slično.

Besmisleno je jer si nedodirljiva, ili su u pravu, ili nešto treće? :)

Besmisleno je jer svako kome se negde neki post obriše može isto da kaže.
A to što ti misliš da sam nedodirljiva - to je do tvoje percepcije.
Ne usmeravaj priču na drugu stranu.
Naravno da neprimereni, uvredljivi, oftopičarski postovi treba da se brišu. S razlogom!

Tvoje mišljenje je da si nedodirljiva, ja mislim da si sujetna.
I završena priča!

Ok,to je tvoje mišljenje. Što padaš u vatru ?

:rotf:

Zar nije priča završena?

Neki dan u temi sam ti napisala da si se 'razmahala' previše.
Nemam ništa lično protiv tebe, niti znam šta si do sada pisala ni gde, ali u temi kopirano i pastovano na englesmom jeziku još tekst neuređen - nema smisla!

U čemu je tačno problem sa tim tekstom, toliko da krši pravilnik?
Elle, nije problem sa tekstom koji krši Pravilnik
O Pravlniku nisam ja počela pisati, Ultravioletna se pozvala na Pravlnik ja sam se nadovezala.

Moj komentar je bio jasan:

Zašto copy/paste teksta na engleskom jeziku još neuređen tekst, kada je tema zanimljiva i ima lepe komentare?

Izgleda da termin 'uređenje teksta' pravi zbrku.Ne znam šta sam nejasno napisala?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back