Obrisane teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tgdanijela

Poznat
Poruka
7.092
Pošto mi je nedavno obrisana tema sa ovim istim naslovom, pod pitanjem šta se dešava sa obrisanim temama, te mi je umjesto odgovora pitanje riješeno kraćim postupkom, dakle brisanjem, evo jednog predloga koji bi koliko-toliko smanjio neprofesionalnost brisača tema - Predlog je da uvedete posebnu temu gdje će biti nabrojane teme koje će uskoro biti brisane, tako da se zna koje se teme brišu, a ne da se briše ono što se privatno ne svidi brisaču ..

Обрисане теме се архивирају и шаљу посебном одељењу БИА-е за организовани сајбер криминал.
Колико ја знам, они те архиве прослеђују разним сигурносним организацијама типа ЦОА, Мосад, МИ-6, ФСБ...ради проучавања и добијања повратних информација преко профилисања постављача теме.
Не може се унапред обелоданити брисање теме јер се на тај начин доводи у питање објективност која се поставља пред профајлере ових служби.

"Sta pricas bre,snimila te kamera,sta pricas gluposti!Pa sta,i ja volim da me slikaju!U ostalom svi smo slikani odozgo!Odakle bre?Sateliti!I sta,sad nas snimaju,a?Naravno bre,CIA,Vatikan,Nasa,Turci evo slika za svakog po jedna!!!

..."

МУЊЕ

Kada tema nije u skladu sa pravilnikom foruma postoje 2 opcije. Jedna je da se tema zakljuca, a druga je da se obrise. Prilikom zakljucavanja teme moderator je duzan da u zadnjoj poruci na temi napise razlog zbog cega je tema zatvorena. Kada se radi o ociglednom krsenju pravilnika, tema se brise i nema nikakve potrebe da se korisnik o tome obavestava na bilo koji nacin, vec treba da procita pravilnik da mu se takve grube greske ne bi ponovo desavale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back