Obrisana tema na pdf-u Ekonomija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojekude2022

Domaćin
Poruka
3.694
Poštovani, stiglo mi je obaveštenje da je obrisana tema na podforumu Ekonomija koju sam postavio.
Taj pdf čak ni nema zvaničnog moderatora, ne vidim da je prekršeno ijedno pravilo za objavljivanje sadržaja, niti je diskusija bila vulgarna...
Sadržavala je potencijalno korisne informacije za predizetnike i početnike u privatnom poslu.
Tema je za pola dana imala 400-500 pregleda i dve stranice (pišem po sećanju).
Da li je u pitanju neka tehnička greška?
Eto, čisto nekako da odreagujem, da ne bude samo: mi pišemo, a sadržaji nestaju.

Rešenje
Poštovani, stiglo mi je obaveštenje da je obrisana tema na podforumu Ekonomija koju sam postavio.
Taj pdf čak ni nema zvaničnog moderatora, ne vidim da je prekršeno ijedno pravilo za objavljivanje sadržaja, niti je diskusija bila vulgarna...
Sadržavala je potencijalno korisne informacije za predizetnike i početnike u privatnom poslu.
Tema je za pola dana imala 400-500 pregleda i dve stranice (pišem po sećanju).
Da li je u pitanju neka tehnička greška?
Eto, čisto nekako da odreagujem, da ne bude samo: mi pišemo, a sadržaji nestaju.

Razlog za brisanje teme : Zabranjeno je pozivanje na organizovanje

Što je tacno - u temi se poziva na prijavljivanje firmi.
uobičajeno je da se kod brisanja teme da konkretno objašnjenje zašto je to uradjeno
Kad već insistiraš:
Obaveštenje o brisanju teme.png

Ima u pravilniku nešto vezano za kritikovanje vlasti... takve teme mogu da navuku bedu i tebi i učesnicima u raspravi a i samoj krstarici... samo nagadjam jer ne znam konkretno šta je sve pisano
Na sta je ovaj forum spao ,ovo je sramota ...pazi ne sme da se kritikuje vlast ,jel taj Ivan postao clan Sns?!

ZAto ste i brisali temu o *******om na Politici ....sramota.

Joj, Mito, gde to pise u pravilniku , zivota ti?
ovde
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/

recimo
  • izrugivanje nad javnim ličnostima, nekadašnjim i aktuelnim vladarima i sl.
  • posredno ili neposredno pozivanje na organizovanje, bunt, proteste, masovna okupljanja i slično
  • postavljanje sadržaja povezano sa klevetničkim ili aktivnostima uznemiravanja i upereno protiv bilo koje organizacije ili osobe (javne, privatne, ugrožene ili manjinske)

ovde
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/

recimo
  • izrugivanje nad javnim ličnostima, nekadašnjim i aktuelnim vladarima i sl.
  • posredno ili neposredno pozivanje na organizovanje, bunt, proteste, masovna okupljanja i slično
  • postavljanje sadržaja povezano sa klevetničkim ili aktivnostima uznemiravanja i upereno protiv bilo koje organizacije ili osobe (javne, privatne, ugrožene ili manjinske)
Onda po toj logici treba ceo pdf Politiku izbrisati ,pogotovo gde su karikature...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back