Obrisan YouTube kanal SRPSKI KOLEKTIV!

Vucic je najveci parazit zajedno sa njegovim govnima I bratom. Ti ili si glup ili dobijas dva sendvica da ga branis...

P. S.. Ko je ona budala od gore? Onaj dating.guru ili sta vec
To je cenjeni autor teme...

Pogledaj mu kanal kaze izlazio je sa mnogo zena i stekao iskustvo provalio zensku psihu i sada nam prenosi znanjr steceno godinama 😂

Srpski kolektiv će se od sada zvati TV Tain. Na početku ovog videa autor YouTube kanala Dragan Filipović objasnio je sve šta se desilo.

Meni lično je drago što je ugašen kalan srpski kolektiv, jer je preko svojih gostiju širio verski fanatizam, pozivao je mržnju i na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, takođe je širio najgnusnije laži i konstrukcije o predsedniku Aleksandru Vučiću i dezinformacije o korona virusu. Bude li nastavio istu politiku ponovo će biti ugašen i to nadam se trajno.

Eto tek toliko da vas obavestim.
Ako ti je tako drago zašto onda reklamiraš njihov novi kanal?

:rotf: :rotf: :rotf:
Ne verujem majke mi....
Te dve sa kojima je imaoodnose (leva i desna ruka) su verovatno nezadovoljne bile....
Verovo ti ili ne

On je izlazio sa mnogo zena i sad ja i @Mita Komita uplatili predavalja u sava cemtru da slusamo. Mita je niskorangirani mason za njega oboje idemo na obuku kod ovog dejting koacha. Dejting kouc. Kako se kaze.

Milioni i milioni zadovoljnih a bogami i zadovoljenih zena.

Back