Obrijala cerki glavu ...

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja smatram nasiljem i kada malu decu lupnes po guzi, a vaspitanjem primer i sve to do 4 godine.

Posle toga mozes da budes samo stariji prijatelj koji pomaze.

Imao sam priliku da vidim pokušaje da roditelji budu prijatelji sa svojom decom, i svi su propali uz prilično loše odnose između njih, kad su deca odrasla.
Lupkanje po zadnjici nije nasilje, nasilje je kad tučeš nekoga, ili mu uradiš nešto agresivno protiv njegove vlje, što ga povredi. Poput šišanja do glave.

- - - - - - - - - -

sta rekoh malopre
ne bih da mi decu vaspitava skolovana vapitacica
radije bih neki cobanin da ih vaspitava

sta je za tebe prijatelj necu da ulazim, ali kada stignes u neke godine da ucis zivot
jedino ga od prijatelja ucis, a to sto ti podrazumevas pod roditelj vaspitac koji je iznad deteta
je problematican i roditelj i vaspitac, a narocito strucnjak

Odličan izbor, želim ti da nađeš jednog dobrog čobanina, ali onda na početku rapsrave o deci napiši da tvoju vaspitava čobanin.

Сећам се моје пријатељице кад је ујела сина, након што је он ујео њу. Тад је био у тој фази (2-3 године).
Мртва хладна.
Он се шокирао. Уопште се није заплакао. :lol:
Наравно, више му никад није пало напамет да уједа. До тад му је више пута рекла и покушала објаснити да то не сме да ради, то то боли, да није у реду...

Очито тај начин, као васпитна мера, није лош.

- - - - - - - - - -

Koja boleština od majke a još veća da se to snima i objavljuje.

Шта би ти урадио да твоја ћерка исмева неког ко је једном ногом у гробу?

Сећам се моје пријатељице кад је ујела сина, након што је он ујео њу. Тад је био у тој фази (2-3 године).
Мртва хладна.
Он се шокирао. Уопште се није заплакао. :lol:
Наравно, више му никад није пало напамет да уједа. До тад му је више пута рекла и покушала објаснити да то не сме да ради, то то боли, да није у реду...

Очито тај начин, као васпитна мера, није лош.

- - - - - - - - - -

Шта би ти урадио да твоја ћерка исмева неког ко је једном ногом у гробу?

Моји клинци скупљају паре за болесну децу, најскорије за једно дете које губи мишићну масу ( не знам како се тачно зове болест) и мора да јој се угради неки метал у кичму.
Да ми се то десило, ја би се извинио болесном детету а мом би одузео сва средства комуникације ( моб, рачунар), забрана изласка не знам сад на који временски период. И разговарао бих, таман да сазнам одакле јој таква идеја.

Poslednja izmena:
Моји клинци скупљају паре за болесну децу, најскорије за једно дете које губи мишићну масу ( не знам како се тачно зове болест) и мора да јој се угради неки метал у кичму.
Да ми се то десило, ја би се извинуо болесном детету а мом би одузео сва средства комуникације ( моб, рачунар), забрана изласка не знам сад на који временски период. И разговарао бих, таман да сазнам одакле јој таква идеја.

А ако та мера неда резултат?

И мени је мало радикално то бријање главе, да се разумемо, али ето, разматрамо опције. :lol:

А ако та мера неда резултат?

И мени је мало радикално то бријање главе, да се разумемо, али ето, разматрамо опције. :lol:

Нисам сигуран да би резултат изостао, мада то све зависи од укупног васпитања. Ако се ова "мајкa" сетила да васпита дете у 14,15 години живота онда је теже исправити то али не и немогуће.
Само, овакав начин сигурно није решење. То јест, она сигурно више неће зезати болесне особе али је могуће да ће имати гомилу других проблема.

Poslednja izmena:
primećujem da žene na temi mahom ne vide u ovom postupku previše lošeg dok s druge strane ima dosta muškaraca koji se zgražavaju. sad, ako uzmemo u obzir žensku vezanost za svoju kosu koja je poprilično jaka, postavlja se pitanje da li se objašnjenje krije u tome da su žene surovije od muškaraca ili se muškarci trude da budu veće žene od žena :lol:

Back