Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.492
Шта би рекао колега @Mystic+ на све? Можда...отргли се робови са ланца? Овакве немиле сцене не одобравам. Живели студенти, живела Србија!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја ускоро долазим Кући ЗАУВЕЕКККК!
jel ti kažem ja da je bolji život kod Vučića nego tu kod Kurrca?Ја ускоро долазим Кући ЗАУВЕЕКККК!
НЕ МОГУ ВИШЕ ОВДЕЕЕЕ,СВЕ је абнормално поскупело...
спакујем тих 200К у џеп..
да трошим сома месечно,има ми потраје 15 година!
+
ако претерам на месечном Нивоу,могу увек улетим у Макси:
nasilnici uhapšeni
jel ti kažem ja da je bolji život kod Vučića nego tu kod Kurrca?![]()
Dobrodosao kuci.Jos ako imas nekog obicnog drugara,ne pozera.. Uzivaces. 1000 evra je malo za Beograd mozda dole juznije .Preporucujem pre kucicu sa dvoristem nego stan .Ја ускоро долазим Кући ЗАУВЕЕКККК!
НЕ МОГУ ВИШЕ ОВДЕЕЕЕ,СВЕ је абнормално поскупело...
спакујем тих 200К у џеп..
да трошим сома месечно,има ми потраје 15 година!
+
ако претерам на месечном Нивоу,могу увек улетим у Макси:
Šta je bilo sa "mojne nasilje deco samo mirno šetanje <3"
Kakvo nasilje?Šta je bilo sa "mojne nasilje deco samo mirno šetanje <3"
Da su ovo uradili Hofmanu i ekipi onda bi naša hrabra deca govorila kako su to ubačeni elementi
ajd tebi ću da sabere 2 i 2
Bio ja tako "demokrtski moderato" ma nema većeg demokrate, glasao ja uredno, imam izveštaj iz KBC o povredi 5-og
To Božo, pokaži im šta znaš... Imamo jednog četničkog vojvodu a imamo i vojvodu od finansija... Božo care uuu
Pisali radikali prijave protiv mene, bilo i poslanika a neki se i doktoratima imenom i prezimenom žalili
A onda mi se Žuti useru u život - ne dobijem posao iz struke nisam drug član a sve provere prošao i mišljenja šefova odeljenja dobio
I šetam ja džonjam... prilazim kiosku...
tog jutra izašle novine, piše na naslovnoj strani GLASAJTE SNS
Sve novine ista naslovna strana samo imena novina različita na vrhu
Bela naslovna sa logom stranke
Znači bato za ove mora da se glasa.
Gasam ja uredno, samo jednom u medjuvremenu sam za Šešelja jer iznapušavao one psihopate i debile i visokobrazovane čmarove što se prodali za pare, aposle opet SNS
I sad ovo kad je opozcija tražila izbore i tada sam glasao SNS ono kad je bila gužva na biračkom mestu
Ali eto, jes da mi posao van struke (a i kasno je sad) ali ajd što mi ga našli nego me bar nisu sprečavali kao gorepomenuti.
A ko će posle 3035-te na vlast to otom potom, kako kaže policija ja ću da glasam i tada kao sve ovo do sada.![]()
Ideja je bila da Hofmanovi ulete u ćaćiland,razbiju par desetina glava, te u žandarme, koji bi prebili , te među studente gde bi napravili isto i time naprae opšti haos. Svako protiv svakoga. No studenti bili pametni i povukli se čim je nestalo stuje isped predsedništva, a ispaljen zvučni topMeni nije jasno što nisu ćaci 2.0 krenuli da lupaju skupštinu kao što su najavili pa da posle ubijaju narod po ulicama.
Tu su ih studenti PREYEBALI© jer su premestili skup na slaviju. Onda su smradikalčugama preostali jedino zvučni topovi
Mislim da sam razjasnio dešavanja![]()
Hahahahah unose mu se u lice i sve a kada su u NS razbijali ne ljude nego prostorije dobijali smo NDH1 koji snima ljudima lica da ih identifikuju lakšeKakvo nasilje?
Dobio jaja na oko.
Hofman će da dobije šamaranje za ovo. Ne sekiraj se. Njegov šef baš i nije zadovoljan njegovom akcijom. I ne brini, šef mu nije niko iz vlasti. Neg je mali naseo da mora da sluša Đuku i Nedića. Sad čće šef da mu objasni koga treba da slušaŠta je bilo sa "mojne nasilje deco samo mirno šetanje <3"
Da su ovo uradili Hofmanu i ekipi onda bi naša hrabra deca govorila kako su to ubačeni elementi
То је неки пленумаш бацио неку већу петарду или "топовски удар", видели да нема ништа од преврата и нереда, па да испровоцирају нешто.Нисам осетио симптоме,
али сам чуо тај језиви звук, и видео стампедо који је настао. Срећом, људи су се брзо примирили, па нисмо изгинули у стампеду (што је била намера злог лудака).
ДОС-овци прво пауперизују већину становника Србије, сведу их на транзициону сиротињу, и онда их после неколико година грде што су сиромашни, крезави и што гласају за Вучића.Ne ne...
zna se ko je rekao "ako nemaš za struju prodaj stan pa plati račun"
stigo račun na naplatu pa i ona pobegla![]()
jeste žalosno ali meni nije krivo ni najmanjeBas je mucno gledati coveka koga teraju ko lovackog kera a on samo sto ne zaplace..