Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ja se lepo sprdao i igrao... a neverovatno koliko ljudi nemaju smisao za humor... ili prosto ne kapiraju stvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citirao recenice iz nekog filma... a bas se super poklopile...neogeo:Ja nisam postovala jer nisam zemljanka...ne znam ja o cemu ti prichash
Petar_Pan:Citirao recenice iz nekog filma... a bas se super poklopile...
Aj da pojasnim kad nisu ukapirali...
Sve sto je napisano do "The End" su citati iz filma...
Pa dobro da smo se razumeli... Inace pisalo je u drugom mom postu na temi ako se ne varam... vidi tamo...Nico:Pa sto ne kazes??
A bas htedoh da pitam gde nabavljas te halucinogene supstance...i ja bih da probam...
Petar_Pan:E da ali s obzirom na to koga si citirao... obrnes ceo tekst suprotno... Dalem pocnes sa "Nisam hteo ljubav nikad da ti dam" pa onda nastivis dok ne izmenis ceo teks u tom kontekstu... :wink:
Ja nju sigurno nisam...nikodim:Dakle Pero i ona te je muFala... znao sam...
Petar_Pan:Ja nju sigurno nisam...
Sto je provociras sada... ona je najmirnija kad je niko ne dira... ustvari eto ti mozes komotno da je muFas...
И увек се врати ОВАКАВ или још гори, чим му одобрим ВИКЕНД код куће !Petar_Pan:Ja se lepo sprdao i igrao... a neverovatno koliko ljudi nemaju smisao za humor... ili prosto ne kapiraju stvari...
Ne posedujem ja nikoga... al hvala na misli da ja posedujem harem... Prvo moras reci koja te zanima... Eno i sojku ti prepustam, raindog... i ovog vitezaUludnici.... ako to sve nisu jedna te ista osoba... :wink:nikodim:Velikodusno mi poklanjas jednu forumasicu... Hvala Pero, nadam se da tvoj forumski harem time nije pretrpeo veliku stetu.
Ne, ne provociram je, nemam nista protiv nje...
Ponavljas se... a to je odlika nemastovitih i dosadnih ljudi... Dobro je sto ti tvoj nick odredjuje gde se nalazis... vecno...VizitauLudnici:И увек се врати ОВАКАВ или још гори, чим му одобрим ВИКЕНД код куће !![]()