CANDY-MAN
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
Uh sto mi se ova cupa razestila, de de, evo ti jedan cmok da te smiri,
i to tamo gde najvise volis
i to tamo gde najvise volis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim::shock:
Tex!? Texashkoj!? :shock:
Ti si kauboj po zanimanju!? :| :shock:
Cupavka:Ma, znao on dobro sta mu zameram, pa se, izgleda zato i ne pojavljuje vise ovde...muka mi sto oce da izigrava mr. finog, na kraju balade- ne bi da bude, kako je sam rekao, muska svinja koja je od pocetka samo htela da je pokara, pa mu treba obrazlozenje- take je i temu krstio...e, meni smetaju ti ljigavi tipovi takvi. Lepo je mogao devojci da kaze, kad je primetio da mu nesto ne odgovara, sta se desava, i ne bi bilo potrebe da daljim komplikovanjem,al neee, jos se i sad dvoumi kako ce, pa sta ce...a sve , kao da bude fin,...a, na jednoj temi gde sam vrlo otvoreno iznela svoj stav po pitanju seksa u braku, mene prozvao, totalno neosnovano kao nekog ko , kao i ostali zenski rod, pada pod prvim naletom seksualnog nagona, ne razmisljajuci o drugoj strani....e, da, i tamo je zacutao kad sam iznela argumente protiv tih njegovih, napamet donetih zakljucaka...
I zbog ove konstatacije tvoje mi je zao, jer izgleda da sve gledas mnogo crno-belo, i samim tim si iskljuciv za odnose, stvari i trenutke koji mogu da znace isto ili skoro isto za dvoje ljude, pa cak i ako su razliciti.Tuzni_patak:Pa, nisam bas znala da u krakter spadaju i fetisi i navike, al eto, otvorio si mi oci, te cu da moram pazljivije da se zabavim i time.::::Cupavka: Karakter nije jedna rečenica, već skup najraznorodnijih stavova i osobina , navika i fetiša jedne osobe...
Ne, Patak, nemam ja problem vec ti, jer si zato i otvorio temu. Argumentuj tu moju nedoslednost, il nemoj ni da potezes tako nesto. Licna priroda Cupavkina ovde jeste ispllivala malo vise na povrsinu, jer je dozvolila sebi da je izprovocira tvoja hladnoca i proracunatost, kad su u pitanju ovako intimne stvari. Lepo je sto si nastupio ovako otvoreno i ti, pa meni vise ovakvi ispadi najverovatnije nece da se dogode, jer vec uvideh dovoljno ko je Patak.Kod čupavke je medjutim problem lične prirode, jer primećujem nedoslednost (da ne upotrebim licemernost) u reakcijama i argumentima....
Nemoj da mi uz nik stavljas reci koje nisam izgovorila, a ako si iz mojih postova prepoznao nesto ovako, to onda samo govori o tome sta se tebi vrzma po glavi.Dalje se ne bih osvrtao na to da li je dozvoljenije izgradjivati skladnu karakternu vezu , a seksualnu upotpunjenost tražiti sa strane, što bi čupavki bilo adekvatnije rešenje...
Zao mi je sto si imao ovakva iskustva, i nadam se da ona nisu vezana za ovu temu koju si pokrenuo, jer bi to vec bacalo sasvim drugacije svetlo na stvari.Ja sam imao slična iskustva , samo je razlog bila njena prevara koju joj nisam objavio da znam i njeno nepodnošenje te činjenice i njenog striktnog morala...pa je onda izazivala svadje bez razloga nesvesno želeći da kazni mene što se desilo to što se desilo, a opet želeći da sve bude po starom i samnom....Ili ako uzmemo da sam totalno omašio , onda još jedan primer licemernog svaljivanja krivice na drugoga ....radi čistunisanja....
Mislim da sa ovakvim generalizovanjem tebi lepse stvari tesko da mogu da se dese, sa zenama.Po navedenoj priči forumaša nastupa otkrivanje blefa....Tj nije sve onako kako se čini u samom početku. Iako je u početku ona spremna za "otvorenu" i otvorenu vezu, istina je da je to samo maškarada za ono što u stvari hoće.A to je već lična stvar svake pojebivke posebno.A opisana metoda se zove žensko lukavstvo....iliti baciš mamac i zatežeš udicu....
Opet si prepoznao moju sugestiju kroz sopstvene kriterijume u musko-zenskim odnosima. Nemam vremena sad da objasnjavam svoje stavove po tom pitanju, a, nesto mislim, i da imam, sa tvojim stavovima koji, koliko JA vidim, ne trpe kritiku, niti uvazavaju tudje argumente, narocito ako su vrlo drugaciji, mislim da ne bi ni imalo smisla objasnjavati. Volela bih da nisam u pravu kod svega ovog, al cisto sumnjam.Nerealnost koje u ponašanju i stavovima u realnosti prikazuju u ovakvim i sličnim situacijama devojke je uzrok mnogih dvoličnih rešenja kod muškaraca (u primeru kod čupavke bi bilo upravo ono što ona sugeriše kao najbolnije rešenje , a to je ćutiš , dok ne predješ na drugu stolicu , što je takodje postalo moda danas, a i razumljivo je iz navedenog).
Jer nikada jedan odnos , jedna stvar i jedan trenutak neće značiti isto dvema različitim osobama , koliko god one bile slične po karakteru i interesovanjima.[/U]
Svidja mi se ovo-kad mi glupi interfejs i scripta za postovanje pojede post ili repliku , pa da se ne bih iznervirao to protumačim kao prst sudbine.....
Tuzni_patak:Da li se ovde vidi arogancija, organizacija, praktičnost ili taktičnost ostaje da se vidi....
NevenaBGD:Ja nista ne razumem jel tuzni_petak musko ili zensko? I da li su ove situacije stvarne ili ih ti izmisljas?