Obraz

Da li podržavate ideje Obraza?

• Da

• Ne u potpunosti

• Ne nikako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne mogu da priznam da sam nesto sto nisam... ali se zato divim :lol: tebi na tvom priznanju da cistis klonje i sibicaris u podzemnom prolazu.... to je za svaku pohvalu :lol:

Klinac,klinac;opet lupas gluposti:think:
Prekinucu ovu,ispod svakog nivoa,zayebanciju a ti i dalje lupaj.
To ti verovatno pomaze da prezivis?

Klinac,klinac;opet lupas gluposti:think:
Prekinucu ovu,ispod svakog nivoa,zayebanciju a ti i dalje lupaj.
To ti verovatno pomaze da prezivis?

Ovaj deo mi je najomiljeniji... :lol: :lol:

Ma to mi je dusevna hrana.... ne znam kako bih bez ovoga.... moj ti je savet takodje da prekines, ipak treba prehraniti porodicu.... a toliko WC-a neocisceno....:mrgreen:

Kako kaze tvoja sveta knjiga " prvo izvadi balvan iz oka svoga....":ok:

A ko je poceo je najmanje bitno.... mada to si bio ti sa tvojim idiotskim pitanjem dal' je covek (krauter) Jevrej....:whistling:

Vidis,ja sam pitao coveka a ne tebe.:rtfm:
Ubacujes se bez pitanja a to je nekulturno.:thumbdown:
Permanentno vredjas.:dash:
Ili si iskompleksirani klinac ili neotesanac,bez kucnog vaspitanja?:dontunderstand:

Ovaj deo mi je najomiljeniji... :lol: :lol:

Ma to mi je dusevna hrana.... ne znam kako bih bez ovoga.... moj ti je savet takodje da prekines, ipak treba prehraniti porodicu.... a toliko WC-a neocisceno....:mrgreen:
a ne nemoj tako Anarog je vredan i uzoran radnik posle njega sve blista , cak su ga prozvali mr Proper po Wieni :mrgreen:

Tema je zatvorena zbog spamovanja (računam, bolje tema da ode nego masovne opomene ili kazne).

Branko.bl,

Zašto otvaraš teme i pitanja koje sam ne umeš da odbraniš ni izneseš razložan stav ?
Ovim ne brukaš samo sebe već daješ povoda da se "druga strana" ruga nacionalistima uopšte.
Zatim upadaš u zamku provokacija i ponašaš se jednako neprimereno kao i drugi ...

Zato takvo ponašanje traži jedinu moguću reakciju : zatvoriti temu jer ode na vređanje po ličnom osnovu.

Ako misliš da te ja kao moderator mrzim, ili misliš da sam skriveni DS-ovac, posavetuj se s onim u koga imaš poverenja a siguran si da je pametniji od tebe. Nemoj da te bude sramota da pitaš one koje poštuješ. Jer, iz konverzacije se vidi da si mlad. Mladost ima amnestiju na neznanje i neiskustvo, pa slobodno pitaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back