gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dve strane spama.... treba katanac.....
A mnogo vam smeta taj Obraz.......vidim ja...
Evo iskreno ja i nisam pomno pratio tu organizaciju.... moram priznati kad tebi i slicnima smeta, mora da ima tu necega kvalitetnog....
Pa ne mogu da priznam da sam nesto sto nisam... ali se zato divimtebi na tvom priznanju da cistis klonje i sibicaris u podzemnom prolazu.... to je za svaku pohvalu
![]()
Klinac,klinac;opet lupas gluposti
Prekinucu ovu,ispod svakog nivoa,zayebanciju a ti i dalje lupaj.
To ti verovatno pomaze da prezivis?
Ovaj deo mi je najomiljeniji...![]()
Ma to mi je dusevna hrana.... ne znam kako bih bez ovoga.... moj ti je savet takodje da prekines, ipak treba prehraniti porodicu.... a toliko WC-a neocisceno....![]()
napiši- zašto su fašisti!![]()
Vidim da si psihopata![]()
A sta da se radi.... moram da se spustim na nivo "sagovornika" ....![]()
Samo,kada bi se setio,ko je to sve poceo
Bas mi te zao,yebiga![]()
Samo,kada bi se setio,ko je to sve poceo
Bas mi te zao,yebiga![]()
Kako kaze tvoja sveta knjiga " prvo izvadi balvan iz oka svoga...."
A ko je poceo je najmanje bitno.... mada to si bio ti sa tvojim idiotskim pitanjem dal' je covek (krauter) Jevrej....![]()
Kako kaze tvoja sveta knjiga " prvo izvadi balvan iz oka svoga...."
A ko je poceo je najmanje bitno.... mada to si bio ti sa tvojim idiotskim pitanjem dal' je covek (krauter) Jevrej....![]()
Inace tema
od 10. decembra 2005. godine Obraz se vodi kao klerofasisticka organizacija prema podacima MUP-a Srbije...
Pametnome dosta....
a ne nemoj tako Anarog je vredan i uzoran radnik posle njega sve blista , cak su ga prozvali mr Proper po WieniOvaj deo mi je najomiljeniji...![]()
Ma to mi je dusevna hrana.... ne znam kako bih bez ovoga.... moj ti je savet takodje da prekines, ipak treba prehraniti porodicu.... a toliko WC-a neocisceno....![]()