- Poruka
- 4.333
Zašto je onda Boško 2012. pravio demonstracije u korist SNSU pravu je Bosko !
Bosko Djilas i Marinka su jedina prava opozicija u Srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto je onda Boško 2012. pravio demonstracije u korist SNSU pravu je Bosko !
Bosko Djilas i Marinka su jedina prava opozicija u Srbiji
Njemu je očito to jasno.
I veoma je važno što jeste.
Jer do sada su tzv, opozicija i tzv. vlast bile osmišljene tako da se međusobno pokrivaju dok se rotiraju na vlasti. Klasična rokirovka.
Odbacivanjem te sistemske prevare postaje se prava opozicija.
Tesko se ovom narodu kakve ih budale vode.
Vlast=Opozicija.
Eto koga ste ljuljali i na flašicu hranili. Dok je nosio testeru, bio ti dobar.Pa o tome je trebao da misli za vreme svojih protesta 2012: "Hoćemo Vučića, narod se pita."
Pa bili smo protiv Dveri u svakoj situaciji kad je njemu Nikolićev proliv bio slasniji od Tadićeve doboš-torteEto koga ste ljuljali i na flašicu hranili. Dok je nosio testeru, bio ti dobar.
A kad je testeru nosio i cepao sako traktoristi, bio ti lep. To je skoro bilo. Sad kad vas zapišava, ne valja. Zločesti bibliotekar...Pa bili smo protiv Dveri u svakoj situaciji kad je njemu Nikolićev proliv bio slasniji od Tadićeve doboš-torte
Ne mislim da je Inkonzistentno s moje strane, da izjavim da je SS Dver loš svaki put kad glasa za radikale.A kad je testeru nosio i cepao sako traktoristi, bio ti lep. To je skoro bilo. Sad kad vas zapišava, ne valja. Zločesti bibliotekar...
Znači ,u prevodu, da je dobar jedino kad mu uvalite testeru.Ne mislim da je Inkonzistentno s moje strane, da izjavim da je SS Dver loš svaki put kad glasa za radikale.
To si me pomešao sa Ivanom Andjem, čovekom koji se ne seća ko je ukrao staru deviznu
To ste Vi rekli.Znači ,u prevodu, da je dobar jedino kad mu uvalite testeru.
Pa vi ste mu kupili testeru...i slikali ga kao majmuna u cirkusu.To ste Vi rekli.
Nikada Nikola Đuričko nije bio za ulogu srcelomcaPa vi ste mu kupili testeru...i slikali ga kao majmuna u cirkusu.
Znači, kad je potrošio benzin za testeru, ne valja.Nikada Nikola Đuričko nije bio za ulogu srcelomca
Tako ni Bibliotekar nije za carevanje umom
Боле КРИВОКЛЕТНИК са Хиландара и преварант који је урадио оног монахаNe uliva mi nikakvo poverenje. Izdajnik jedan, bleda pojava, loš i mlak čovek, plus u Boga ne veruje. Šljam!
Svakako, njegova neartikulisanost je bila presudna da ono što se znalo postane veoma očigledno.Ту "рокировку" је Вучић лепо прекинуо и убрзао, разоткрио "лакировку".
Да није Вучића, ко зна колико би требало још Тадића и његових "маскировки" да продефилује кроз квази политички, правни и изборни систем.
Što i jeste filozofija razulatenosti.То јесте суштина: нема позиције, нема опозиције, свако може са сваким и свако против сваког.
Dublje je to malo .. znas kako kod nas kazu "ebo politiku" pusti to itd .. Ovaj radeta62 je dobar primer kako se vrsi kontrolaТо јесте суштина: нема позиције, нема опозиције, свако може са сваким и свако против сваког.