Obradović: Ne želim da budem talac ljudi iz bivšeg režima

Njemu je očito to jasno.

I veoma je važno što jeste.

Jer do sada su tzv, opozicija i tzv. vlast bile osmišljene tako da se međusobno pokrivaju dok se rotiraju na vlasti. Klasična rokirovka.

Odbacivanjem te sistemske prevare postaje se prava opozicija.

Ту "рокировку" је Вучић лепо прекинуо и убрзао, разоткрио "лакировку".

Да није Вучића, ко зна колико би требало још Тадића и његових "маскировки" да продефилује кроз квази политички, правни и изборни систем.

A kad je testeru nosio i cepao sako traktoristi, bio ti lep. To je skoro bilo. Sad kad vas zapišava, ne valja. Zločesti bibliotekar...
Ne mislim da je Inkonzistentno s moje strane, da izjavim da je SS Dver loš svaki put kad glasa za radikale.

To si me pomešao sa Ivanom Andjem, čovekom koji se ne seća ko je ukrao staru deviznu

Ne uliva mi nikakvo poverenje. Izdajnik jedan, bleda pojava, loš i mlak čovek, plus u Boga ne veruje. Šljam!
Боле КРИВОКЛЕТНИК са Хиландара и преварант који је урадио оног монаха
за више хиљада јевради, маманстирских пара, датих му на руке за штампу књига. :(

Ту "рокировку" је Вучић лепо прекинуо и убрзао, разоткрио "лакировку".

Да није Вучића, ко зна колико би требало још Тадића и његових "маскировки" да продефилује кроз квази политички, правни и изборни систем.
Svakako, njegova neartikulisanost je bila presudna da ono što se znalo postane veoma očigledno.

То јесте суштина: нема позиције, нема опозиције, свако може са сваким и свако против сваког.
Dublje je to malo .. znas kako kod nas kazu "ebo politiku" pusti to itd .. Ovaj radeta62 je dobar primer kako se vrsi kontrola
.. Ovde kod mene uce decu malo drugacije..Oni kazu,, " bavi se politikom da se politika nebi bavila tobom " .. jako je tesko tu manupilisati sa narodom
Mnogo smo stagnirali kao drustvo od Tita i 80k ustasa koje je on ubacio u sistem i dao im mogicnost kreiranja svesti nasem narodu ..

Poslednja izmena:

Back