Obrada hard diska

Milija Trubic

Početnik
Poruka
1
Meni je iznenada crko hard disk na kompu (desktopu). kupio sam novi i instalirao ga, a sada bih da skinem sadržaj starog diska na kome ima i vrlo važnih dokumenata. Čuo sam da je to moguće i da ima momaka koji to rade za pare! Molim da me obavestite ima li takvih na krstarici. Pozdrav Ilija Trubajić iz Beograda.

Meni je iznenada crko hard disk na kompu (desktopu). kupio sam novi i instalirao ga, a sada bih da skinem sadržaj starog diska na kome ima i vrlo važnih dokumenata. Čuo sam da je to moguće i da ima momaka koji to rade za pare! Molim da me obavestite ima li takvih na krstarici. Pozdrav Ilija Trubajić iz Beograda.

Saznaj tacno sta se desilo sa HDD-om, sta je "crklo" na njemu. Imao sam HDD-ove koji nisu mogli da se dignu u win al u linux-u jesi, HDD-ove koje win7 nije hteo da digne kada su povezani direkt na plocu al preko usb jeste... Ako nece da proradi pripremi se da se dobro iskesiras za povracaj podataka...

Ako na disku imaš važne podatke,lepo odnesi u neki proveren PC servis,u Beogradu ih ima vala dosta.Inače dati Hard sa važnim podacima,nekome koga ne poznaješ,deluje mi bezveze.

Back