obrada glasa... HELP !!!

gost 199422

Ističe se
Poruka
2.230
znam da Hip-hop pevaci ne pevaju tako dobro kao sto ispadne na pesmama...
ali nikako da nadjem tej program u kome obradjuju glas , i koje su te opcije koje koriste...ajde neko ko se bavi time nek me detaljnije malo informise , plizzz...

stvarno pomagajte , ja i ortak planiramo da se bavimo malo time... :rumenko:

Pa najbolje resenje je da ne uradis to.

Ako ti i ortak hocete nesto da snimate, kupite mikrofon pa snimajte.

Koja je poenta utrosenog vremena i cimanja, ako ces da provuces kroz to ***** od efekta?

Mislim jedino ako hoces da budes zvezda.... da te sve kucke zele.. ali ti volis samo jednu... malenu... koja ti je sve... jedna ljubav u srcu... a zivis u getu... na novom beogradu...i pozdrav za izmisljene drugare iza resetaka... ili tako nesto vec. :lol:

Pa najbolje resenje je da ne uradis to.

Ako ti i ortak hocete nesto da snimate, kupite mikrofon pa snimajte.

Koja je poenta utrosenog vremena i cimanja, ako ces da provuces kroz to ***** od efekta?

Mislim jedino ako hoces da budes zvezda.... da te sve kucke zele.. ali ti volis samo jednu... malenu... koja ti je sve... jedna ljubav u srcu... a zivis u getu... na novom beogradu...i pozdrav za izmisljene drugare iza resetaka... ili tako nesto vec. :lol:

hmmmmm... ajde mi samo pomogni oko obrade glasa , molim te...

Samo kucaj u googlu "antares autotune" i naćićeš download link sigurno. E sad, da bi ga koristio, potrebno je da ga otvoriš kroz neki program tipa Nuendo, Cubase, Acid, Sound Forge, Adobe audition i sl jer je Autotune u suštini VST a ne standalone aplikacija.

Na stranu sve ovo, rep je u ku*cu zbog tog autotuna i reperskog "pevanja" kroz njega. Umesto što gubiš vreme, gledaš tutorijale po netu i pokušavaš da "pevaš" kao Elitni Odredi & co, bolje sedi i napiši jedan realan, iskren i tvrd tekst i izvežbaj ga. Ovaj sapunica hip hop je samo prolazna stvar a prave hip hop stvari traju daleko duže od toga...

Back