obracun prvaka ?

u medusobnom srazu pobjednik je ...

• crvena zvezda

• dinamo

• bilo bi nerjeseno

• boli me ****** za njih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Jos nikada zvezda i dinamo nisu bili tako uvjerljivi u domacim prvenstvima kao 2015 / 2016 . Je li red za titulu regionalnog prvaka kada se vec kod kuce nemaju s kime natjecati . Prva utakmica u bg , druga u zg za nagradni fond od 100 000 eura ?

Vlasnik tv prava jer bi gledanost bila enormna ako i ne racunamo reklame sa PAY PER VIEW od 5 eura dovoljno je 20 000 gledatelja koji to plate . Bi ti dao 5 eura da gledas dvije utakmice dinama i zvezde u beogradu i zagrebu ?

Ta utakmica ne bi imala nikakav takmicarski znacaj. Da je evropsko takmicenje pa da privuce gledaoce ali za 100000 evra... nije zanimljivo. Ja ne bih dao ni jedan dinar ali to je zato sto ne navijam ni za jedne ni za druge.

Jos nikada zvezda i dinamo nisu bili tako uvjerljivi u domacim prvenstvima kao 2015 / 2016 . Je li red za titulu regionalnog prvaka kada se vec kod kuce nemaju s kime natjecati . Prva utakmica u bg , druga u zg za nagradni fond od 100 000 eura ?

Pa, dinamo baš i nije uvjerljiv. Do prekjučer je i rijeka imala šanse za prvo mjesto.

- - - - - - - - - -

Dobro da li mislis da nebi bilo 20 000 delija i BBB spremnih platiti 5 eura za te dvije utakmice ?

Delija možda, BBB više ne postoje.

Pa kako Dinamo nikada nije bio uvjerljiv kao ove sezone? Pa ovo je, što se tiče "borbe" za naslov prvaka, "najneizvjesnija" sezona u zadnjih 10 godina.
Btw, kao što je netko spomenuo, utakmica bi nekog zanimala da je u Euro natjecanjima. Regionalna liga i slične stvari, što se tiče Hrvatske, ne zanimaju gotovo nikoga.

Poslednja izmena:
Dobra ideja, vjerujem da bi utakmica privukla veliku paznju, pogotovo ako bi bio pozamasan novcani dobitak.
Iako volim Zvezdu, glasao sam za Dinamo, jer u nedostatku licnih okrsaja, a dominacija u kukuruz ligama isto tako nije neko mjerilo, jedino relevantno sto ostaje kao mjera, su evropska takmicenja, gdje Dinamo za razliku od Zvezde vec duzi niz godina ima daleko vise uspjeha.

Back