Obračun kod pečurke

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.707
Evo opet bila pucnjava u Sremu zbog tartufa:

Tartufski obračuni: Pucano na mladića dok je skupljao tartufe u šumi kod Kupinova
Nova pucnjava zbog tartufa, ovaj put u šumi kod Kupinova, dogodila se danas. Kako javlja portal Objektiv, nepoznata osoba pucala je na Nikolu S. (28) dok je brao tartufe.
Ispaljeno je više metaka, nema povređenih.
Podsetimo da je u šumi kod Jarka, u blizini Sremske Mitrovice, nedavno tokom potrage za tartufima došlo do oružanog sukoba između dvojica braće iz ovog sela i dvojice braće iz Futoga. Tom prilikom ubijena su braća iz Futoga. Više o ovom slučaju čitajte OVDE.

Ovo je baš učestalo. Jeste da Sremci važe za nezgodne u nekim slučajevima, ali da se izgubi glava zbog nekih pečurki, mislim stvarno ... :dash:
Još ovi modeli meni izgledaju baš gadno:

1608651291884.png

Doduše skupe su kao sam đavo. Kilo toga je više hiljada evra. Kakvih sve igranki ima oko tih tartufa možete pročitati ovde:
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...umama-u-Sremu-moguce-da-vas-neko-napadne.html

Nego me sad zanima šta mislite da li je to razvojna šansa ovih naših krajeva i da li biste to radili? Jeste opasno, ali je i lova velika, pa sad ... :think:

Evo opet bila pucnjava u Sremu zbog tartufa:

Ovo je baš učestalo. Jeste da Sremci važe za nezgodne u nekim slučajevima, ali da se izgubi glava zbog nekih pečurki, mislim stvarno ... :dash:
Još ovi modeli meni izgledaju baš gadno:

Pogledajte prilog 822881

Doduše skupe su kao sam đavo. Kilo toga je više hiljada evra. Kakvih sve igranki ima oko tih tartufa možete pročitati ovde:
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...umama-u-Sremu-moguce-da-vas-neko-napadne.html

Nego me sad zanima šta mislite da li je to razvojna šansa ovih naših krajeva i da li biste to radili? Jeste opasno, ali je i lova velika, pa sad ... :think:
Možda bi mogli prvo da krenu sa gajenjem svinja koje umeju da namirišu tartufe, ima neke vrste koja može da se dresira za to, valjda ih traži prilježnije od psa, samo traži i svoj deo, pošto nije baš glupa.

Back