Obojeni Vučić pominje obojenu revoluciju, a ne donosi "zakon o stranim agentima"? Anketa

Vučić pominje obojenu revoluciju, a ne donosi "Zakon o stranim agentima" kako je ovo moguće ?

• Obojeni Vučić je u stvari lično obojena revolucija

glasova: 1 33,3%
  • Aco Usaid Vučić neće da donosi zakon protiv svojih

glasova: 2 66,7%
  • Protesti studenata i naroda je obojena revolucija, a Vučić ne donosi zakon slučajno

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    3
Zašto Vučić ne donosi "Zakon o stranim agenrtima" kad pominje da je u Srbiji obojena revolucija ?
Ovo konstatuju Ruski mediji, a ja bi da postavim pitanje u Anketi da vidim vaše odgovore ?
Ja sam takođe čitao u Ruskom travaru da je najbolji lek protiv obojene revolucije zakon o stranim agentima , samo mislim da su taj recept preneli iz nekog starog američkog časopisa. Opet u Ruskom doktoru sam čitao da je za hemoroide i čukljeve najbolja majčina dušica.

Ja sam takođe čitao u Ruskom travaru da je najbolji lek protiv obojene revolucije zakon o stranim agentima , samo mislim da su taj recept preneli iz nekog starog američkog časopisa. Opet u Ruskom doktoru sam čitao da je za hemoroide i čukljeve najbolja majčina dušica.
Da, ruski zakoni koji zabranjuju slobodu mišljenja su ozloglašeni od Tbilisija pa nadalje

@JaMi No to sve nije ni bitno , taj zakon koji su Rusi prepisali jeste opravdavanje Rusa koje nije potrebno. Gospoda Rusi kao i Kinezi, Indusi Arapi , afričke države...itd mogu da kažu ne interesuje nas , demokratija nije univerzalna vrednost mi branimo naš sistem i naše vrednosti ajde sad ćao graktajte i kukajte....

Slab im je taj zakon kad im je zavladao Tramp na kraju koji radi za Ruse. :mrgreen:

Back