Obojeni program

Ja ih slušam. Oni su mi kao mama i tata, pošto i njih slušam. :-D Hehehe

A sad ozbiljno. Više mi se sviđa stariji Obojeni. Prva tri albuma su mi vrh. Ne zna se koji je od kog bolji. Četvrti je tu malo slabiji. Ovo kasnije sam slušao ali mnogo manje. Nekako sam navikao na ono što su pre svirali i znam ih kao takve, tako da jednostavno ovaj noviji period slušam drugim ušima. U suštini može da prođe.
Na sadašnjim svirkama mi malo smeta nabudžena elektronika koja čini mi se na albumima nema toliku dinamiku.
Favorit pesmu nemam. Favoriti su sve pesme na prva tri albuma. ;-)

Meni su medju omiljenim pesmama Ona je tu i Chudan glas te poziva... Ima ih josh, ali te su mi prve pale na pamet. Obozavam da ih slusham uzivo, Kebra je nevidjena legenda...

Najvaznije je biti zdrav
Ovaj zid stoji krivo
Verujem ti jer smo isti
Ili 5 minuta ispred tebe
Sva sreca general voli decu
Ako nisam dobra shta cemo onda?
Da li je to chovek ili je mashina

Chula sam da ce sad da idu unazad...

FLUID:
Ja ih slušam. Oni su mi kao mama i tata, pošto i njih slušam. :-D Hehehe

A sad ozbiljno. Više mi se sviđa stariji Obojeni. Prva tri albuma su mi vrh. Ne zna se koji je od kog bolji. Četvrti je tu malo slabiji. Ovo kasnije sam slušao ali mnogo manje. Nekako sam navikao na ono što su pre svirali i znam ih kao takve, tako da jednostavno ovaj noviji period slušam drugim ušima. U suštini može da prođe.
Na sadašnjim svirkama mi malo smeta nabudžena elektronika koja čini mi se na albumima nema toliku dinamiku.
Favorit pesmu nemam. Favoriti su sve pesme na prva tri albuma. ;-)

jel i mi iz inozemstva možemo da čujemo dotičnu grupu o kojoj je riječ?

ono, poslushao sam ih kulturno, imaju dobre ideje, ali brate shto pevach ima iritirajucji glas... ju.

josh kad je rekao onako na mikrofon "mlitavo novi sade, mlitavo" ... mogao je da otvori usta pre konverzacije sa samim sobom. jer ga je publika slabo slushala.

generalni utisak 5/10

Back