Obnova vozacke dozvole

Uskoro mi istice vozacka ,kako da odem na lekarski u gipsu????
Znaci nisam sposoban za voznju jel,mislim jel moze neka invalidska da se dobije jeeee
Не мораш ићи на лекарски. Ако имаш електронски потпис и личну карту издату после 2016 можеш наручити нову дозволу.
То знам јер је мени у априлу истекла и обратио сам се амбасади а онда и МУП-у Србије. На жалост, немам електронски потпис и не могу то да урадим.
Имаш све на сајту МУП-а.

Od 50 godina kod nas ,znam pouzdano.
A u Evropi kada se zakuca neko sto ne vidi ili ne cuje dobro ,onda im niko nije kriv.
Jednostavno je to skup sport pa penzosi odustanu od vožnje kada plate 2-3 kazne ili popravke. Ovako se svistavljaju u isti koš a doktori drpaju 500e po uverenju. Mog ujaka ispotivali kao jel imao neko neku bolest u porodici on reko majka imala parkinson a one eeeeeee pa ne možeš da dobiješ. Otišao kod drugog doktora i dobio.

Dakle to lekarsko je samo za pljačku i maltretman zato je ukinuto u EU.

Šta će taj penzioner koji ide jednom nedeljno u nabavku recimo megamarket ili do vikendice.

Pogledajte samo ko pravi saobraćajke mladi, drogirani i pijani. Ok što je po selima staro i mlado pijano za volanom takav je lajfstajl jbg.

Sta da ti kazem ,vodi mnogo vise racuna ,ti prelomi su nezgodni ...ja sam imao srecu koliko puta sam se okliznuo pogotovo kada sam bio klinac,nego sam uvek nekako padao na ruke ili guzu ....desavalo mi se i glavu da zveknem i to dobro ,nego tvrdo ovo cudo.

Back