Obnova Jugoslavije

Aqua Heba

Primećen član
Banovan
Poruka
517
Bok.

Tema je jasna. Nemoj nitko da vas laže. Mi smo jedna narod, jedna krv. Mi Jugosloveni.

A lipa je bila Juga. Dobar standard, brdo para, crveni pasoš, šopinzi po Trstu i Solunu, makarska rivijera, moga si spavat na klupi u parku i ostale blagodeti.

Triba se to vratit. Narod je za tu opciju. Jugonostalgija je nikad jača. Titin grob nikad posjećeniji.

Samo ujedinjeni možemo bit jači. Veliko tržište, četvrta vojska u Europi, zemlja jak međunarodni igrač.

Sve nam se to nudi ka na dlanu, samo se tribamo ujedinit.

tnturisticka_mapa_jugoslavije_4.jpg

- - - - - - - - - -

Ajme meni kak bi imali jaku reprezentaciju.

Kolarov, Džeko, Modrić, Samir Handanović, Đerdan Šaćiri.

Bili bismo jedan od favorita za osvajanje mundijala u Rusiji.

Ove državice su sve nekako sprčene. Voziš se, ubaciš u treću brzinu i već te eto na granićnom prelazu. Juga je imala širinu.

- - - - - - - - - -

Ma kad smo bili drugovi, živili smo ka gospoda.

Druže Tito, skrenuli smo s puta, pa nas je.be i Kurta i Murta. Ti si krao al i nama dao, ovi kradu al ništa ne dadu.

:lol: Čekajte samo dok mu se nakače na temu forumske ustašije, prokleće dan kad je otvorio :lol: Bumo videli razvoj događaja :lol:
Inače, sa rvatima NIKADA VIŠE NIŠTA! Komšije smo, to se ne može promeniti i to je kraj priče za sve pametne.

Jedno pitanje za Hebu: zašto prvo ne dignete glas protiv vaskrslog fašizma u lijepoj vašoj? Teškog položaja ono malo preostalih Srba? :lol:O'ma, direkt na Jugu?
:lol: Kako da ne :lol:

:lol: Čekajte samo dok mu se nakače na temu forumske ustašije, prokleće dan kad je otvorio :lol: Bumo videli razvoj događaja :lol:
Inače, sa rvatima NIKADA VIŠE NIŠTA! Komšije smo, to se ne može promeniti i to je kraj priče za sve pametne.

Jedno pitanje za Hebu: zašto prvo ne dignete glas protiv vaskrslog fašizma u lijepoj vašoj? Teškog položaja ono malo preostalih Srba? :lol:O'ma, direkt na Jugu?
:lol: Kako da ne :lol:

Zato kaj je to malo prenapuhano, kužiš?

Svugdje u Europi jača desnica, to su izravne posljedice ekonomske krize. Evo i u Srbiji je rehabilitiran Dražo Mihajlović, i kaj bi ja triba reć sad?

Kako god, fašisti su ipak svugdi u manjini a većina Europljana je normalna. A i kad Jugoslavija profunkcionira i krene rast GDP-ja ljudi će se počet zanimat markama skupih odjela, putovanjima i kavijarom. Nacionalizam je samo za sirotinju.

ебо ме отац, ако не би сви који су као против, опет правили југославиу :lol:

за сада сам мирна, комшије су уградиле у устав, и забринућу се тек, ако га буду мењали
по том питању.
можда да вућко то упише за сваки случај и у наш устав ;)

Bok.

Tema je jasna. Nemoj nitko da vas laže. Mi smo jedna narod, jedna krv. Mi Jugosloveni.

A lipa je bila Juga. Dobar standard, brdo para, crveni pasoš, šopinzi po Trstu i Solunu, makarska rivijera, moga si spavat na klupi u parku i ostale blagodeti.

Triba se to vratit. Narod je za tu opciju. Jugonostalgija je nikad jača. Titin grob nikad posjećeniji.

Samo ujedinjeni možemo bit jači. Veliko tržište, četvrta vojska u Europi, zemlja jak međunarodni igrač.

Sve nam se to nudi ka na dlanu, samo se tribamo ujedinit.

Pogledajte prilog 386566

- - - - - - - - - -

Ajme meni kak bi imali jaku reprezentaciju.

Kolarov, Džeko, Modrić, Samir Handanović, Đerdan Šaćiri.

Bili bismo jedan od favorita za osvajanje mundijala u Rusiji.

baba-srednji-prst-1.jpg

Back