Obnavljanje starih prijateljstava

Lovorovo zrnevlje

Primećen član
Poruka
790
Kako obnoviti stara prijateljstva?Kako se ponovo povezati sa komsijama i poznanicima iz prethodne faze tvog zivota?
Ja sam ignorisala neke stare poznanike i prijatelje,jer sam bila fokusirana skroz na novo drustvo kada sam upisala srednju skolu. I zavrsila sam sa extra drustvom u skoli,a nikojom komsinicom preko puta koja bi mogla za 5 min da skoci do mene i da popijemo kafu.
Poenta je,kako se vratiti na staro,nekako? XD
Hvala svima na pomoci XD

ne koristis, ni ja, ali to ti je danas neki bezbolan put, ljudi podrazumevaju to.
mozes naravno i svojim putem, da banes nekom, telefoniras, mashtas... ali fejsbuk je valjda danas nekako prirodan
sta znam... jeste opcija pa sad ko oce da koristi nek koristi. sigurno da moze da bude i mocno sredstvo i glupost :I fejsbuk je sve

Najbolje nekako spontano, ono slučajno poziv na kafu i tako to...ako se čovek jednom udalji od nekih ljudi verovatno je imao razloga za to. One ljude koji su nam kroz život važni nikada ne bi trebalo da zamenimo nekim novim likovima. A ako smo nekoga namerno ignorisali zbog nekih novih, onda je stvarno glupo i jadno ponovo im se približavati. Sad hoću s tobom, a sad neću...:think:

Kako obnoviti stara prijateljstva?Kako se ponovo povezati sa komsijama i poznanicima iz prethodne faze tvog zivota?
Ja sam ignorisala neke stare poznanike i prijatelje,jer sam bila fokusirana skroz na novo drustvo kada sam upisala srednju skolu. I zavrsila sam sa extra drustvom u skoli,a nikojom komsinicom preko puta koja bi mogla za 5 min da skoci do mene i da popijemo kafu.
Hvala svima na pomoci XD

Sigurno jedva čekaju da im se vratiš. :aha:

Šta znam, možda da priznaš da si ispala kreten i da ti je žao? :think:

Hvala svima na pomoci XD

не мож се купаш у истој води.

Back