OBNAVLJANJE GRADIVA
E, sad se iznervirah.....propisno.......ali sam se propisno i izvikala. Molim lepo......sve po zasluzi.....
Sve završne sam uradila juče......samo još jedan koji donosi odjedared da se radi cela godina. Zvao me, kažem da sam u gužvi ali da donese papire, i lepo i razgovetno (a inače sam jasna i glasna bez govorne mane) mu saopštim da mi sve papire složi da uradimo udarnički sin i ja za vikend.....nemoj da mu se desi da ga zivkam na mobilni svaki čas jer mi nešto fali....znači, to je uslov. Sve je prihvatio iz cuga i kaže da nema puno ....to nema puno kod privatnog sektora je toliko rastegljiv pojam .......kao kad bih ja rekla ovde da imam 22 godine pa rastegla do 47. Elem, donese on u petak papire, zaista ima malo....sednemo u subotu i odradimo.....kad fale fakture za troškove....zovem, izvičem se i kažem da sam ga lepo zamolila, da hoću da završim sa završnim računima i zašto me pravi ludom......mislim, stvarno me izludjuju neodogovrni ljudi. Kaže da će doneti u ponedeljak. Doneo je danas......i opet fali......ja opet mobilni.....e, sad sam zaista vikala......osećam se kao idiot.....kompletan moron......
Ma nema problema.....sačekaću još.......a i njega će da sačeka lepa faktura.....već je jednom to iskusio na početku naše saradnje........kad sam ga ošajdarila po džepu nikad više nije to uradio......izgleda da je zaboravio.......pa da obnovi gradivo....