Oblikovanje ruku,pomoć?

• Začetnik teme Začetnik teme Mayte
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako ti ruka izgleda kao toljaga, znachi ne istiche se rame, biceps, i to, onda jednostavno imash veci procenat masti... kako budesh mrshavio, to ce se sve vishe isticati!!
a da bi se josh vishe istaklo, trebalo bi imati i biceps odredjene velichine, kao i rame oblikovano... a sve to postizesh...nazalost, nabolje, i najlakshe u teretani... treninzi sa buckama i dvoruchnim shipkama.
a shto se tiche parcijalnog mrshavljenja... postoji i to... ali nije tako lako dostupno...mada...ako imate pare, i dobar 'source' sve moze :)

Imam debele ruke i koliko god da smršam,one iste ostaju,a trenutno nemam para za teretanu. Može li neki koristan savet za tesanje ruku?
Hvala :D

smrsaj jos malo
nemoguce je da imas mrsave noge a debele ruke, osim ako nisi u ozbiljnim godinama

ja kada sam god mrsavila i pokusavala da skinem salce sa nogu i guze, prvo bih se osusila u faci, vratu i rukama, a tek onda donji dio
mozda je to zbog gradje, a mozda zato jer tako treba

smrsaj jos malo
nemoguce je da imas mrsave noge a debele ruke, osim ako nisi u ozbiljnim godinama

ja kada sam god mrsavila i pokusavala da skinem salce sa nogu i guze, prvo bih se osusila u faci, vratu i rukama, a tek onda donji dio
mozda je to zbog gradje, a mozda zato jer tako treba

mrsavi se svuda istom merom, samo negde imas deblji sloj negde tanji, tamo gde imas tanji prvo ces skinuti, sto je normalno... a najveci je sloj na nogama, guzi i stomaku ;)

Back