Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa ne vidim nacin da skines samo ruke. Znaci kad mrsavis mrsavis svuda po telu, ako ne mozes da skines onda imas ili krupne kosti ili misice tu ili ne skines procenat sala dovoljno...
ako ti ruka izgleda kao toljaga, znachi ne istiche se rame, biceps, i to, onda jednostavno imash veci procenat masti... kako budesh mrshavio, to ce se sve vishe isticati!!
a da bi se josh vishe istaklo, trebalo bi imati i biceps odredjene velichine, kao i rame oblikovano... a sve to postizesh...nazalost, nabolje, i najlakshe u teretani... treninzi sa buckama i dvoruchnim shipkama.
a shto se tiche parcijalnog mrshavljenja... postoji i to... ali nije tako lako dostupno...mada...ako imate pare, i dobar 'source' sve moze
smrsaj jos malo
nemoguce je da imas mrsave noge a debele ruke, osim ako nisi u ozbiljnim godinama
ja kada sam god mrsavila i pokusavala da skinem salce sa nogu i guze, prvo bih se osusila u faci, vratu i rukama, a tek onda donji dio
mozda je to zbog gradje, a mozda zato jer tako treba
smrsaj jos malo
nemoguce je da imas mrsave noge a debele ruke, osim ako nisi u ozbiljnim godinama
ja kada sam god mrsavila i pokusavala da skinem salce sa nogu i guze, prvo bih se osusila u faci, vratu i rukama, a tek onda donji dio
mozda je to zbog gradje, a mozda zato jer tako treba
mrsavi se svuda istom merom, samo negde imas deblji sloj negde tanji, tamo gde imas tanji prvo ces skinuti, sto je normalno... a najveci je sloj na nogama, guzi i stomaku