Облепљивање фолијом или фарбање?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Облепљивање фолијом или фарбање?

• Фарбање

glasova: 2 66,7%
  • Фолија

glasova: 1 33,3%

• Ukupno glasova
    3
Folija uopste nije losa stvar kao sto lokalni pljuvaci ovde prestavljau ..Poenta je ako se već lepi folija da to onda bude jeftinije od farbanja auta a to i nije slučaj ako se koriste kvalitetne folie koje drze dugo kao npr 3M ili Oracal a ima ih jos 4-5 brendova koji prave dobre folie .. ako se pakuje auto onda bi to trebalo biti odradeno po PS sa kvalitnom folijom a to je danas skuplje od farbanja auta

Folija uopste nije losa stvar kao sto lokalni pljuvaci ovde prestavljau ..Poenta je ako se već lepi folija da to onda bude jeftinije od farbanja auta a to i nije slučaj ako se koriste kvalitetne folie koje drze dugo kao npr 3M ili Oracal a ima ih jos 4-5 brendova koji prave dobre folie .. ako se pakuje auto onda bi to trebalo biti odradeno po PS sa kvalitnom folijom a to je danas skuplje od farbanja auta
Oracal je cena oko 400 din po m2. Mislim da farbanje ne može biti tako jeftino. Sad, jedino, lepljenje često može da da bude katastrofalno ukoliko ne umete, ili ako je velika površina. Ovako sam rešila Punta koji mi je bio omiljeni kada je počeo da se ljušti.
IMG_20241019_055157.jpg
IMG_20241019_055124.jpg

Poslednja izmena:

Back