Облак

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.675
Популарна реч за 'тамо нешто што ми/нам све памти'

Ми смо овде 'на земљи' са нашим(?) тастатурама тачекранима ... својим мекинтошима апловима виндовсима андроидима ....

Облак све/сви виде...Са облака све виде.

Суштина је све откривенија ...( ма колико се трудиле/ли да је прикрију )

и све баналнија .... ( одувек је била )

и за неверовати ...( зар у нешто неку/ог )

шта је ... шта јесте...( све саме констатације ... без знака питања .. и без трачка сумње )

licno ne koristim klaud jer ne zelim da moje stvari stoje na nekom serveru i sutra samo ugase server i ostanem bez svega... to je izmisljeno da bi ljudi besplatno ili za male pare imali veliki "storage"

zato dokupljujem prenosive hd-ove i to je to.

inace ako ciljas na spijunazu..to mogu i bez klauda :D

licno ne koristim klaud jer ne zelim da moje stvari stoje na nekom serveru i sutra samo ugase server i ostanem bez svega... to je izmisljeno da bi ljudi besplatno ili za male pare imali veliki "storage"

zato dokupljujem prenosive hd-ove i to je to.

inace ako ciljas na spijunazu..to mogu i bez klauda :D

Циљам на подвојеност и дуалност хардвера који се своди на тастатур и/или тачекран ... и 'података' који софтверреорганизује

Пандан дилемама

шта је тело без мозга ... мозак без ума..... ум безразума ... и тако то

Sta bude bude, ali cloud mi je dosta sigurnija i bolja varijanta nego da neke stvari cuvam na disku,hdd, fleshu itd… Google cloud koristim jos od 2011 i nikada nisam imao ni jedan problem.

Koristim Megu već duže vreme, 15 GB + 5 GB ako se registruje broj telefona. U početku mi je bila potrebna za transfer slika sa Androida na iOS jer mi računar nije bio pri ruci, sad je koristim i za transfer važnih dokumenata sa PC-a na telefon i obratno. Nikakav problem za sad.
Eksterne diskove i fleševe koristim takođe jer za bitne stvari kopija više nije na odmet.

Back