Ti izgleda patiš od nekih većih paranoja kad stvarno misliš da neko piše nešto da bi se ti kao takva veličina nalepila. Pazi ti te projekcije, druže pa ti treba da se lečiš. Nebitan si kao autobusko stajalište, a ovde umislio da neko ide i prati te.
Drugo, ja ne zovem nikoga, već kliknem prijavi i napišem da se obriše spam koji nema veze sa temom da je ne uništava.
Zato i kažem da boluješ od paranoje jer u svemu vidiš neku zaveru protiv tebe, tebe neko prati, tebi neko nešto, zapravo si moderatorima dosadan, meni si smešan, nego oni moraju tobom da se bave jer pišeš baljezgarije nevezano za temu, ja se sprdam sa tobom jer ovako istripuješ bitnost, a suštinski svima si nam smešan kao pojava i dosadan.

svako koga zanima moze da ide po mojim postovima i vidi

da te naucim malo o semiotici bitni kolego... u istom pasusu tri puta pises identicne prideve misleci da das na snazi tako da oni gube na znacenju..kazes lepo smesan si, dosadan si i cao. sredovecna dileja si koja je na birou jer niko nece da ga zaposli i cao... cim ponavljas jedno te isto, pokazujes siromasnost vokabulara, misaonu nejednakost kohezivne veze sa strukom o kojoj uzgred receno nemas pojma jer ne umes da citas izmedju redova itd itd.
znaci licemer si, a bogme si i lazov jer si napisao da si reagovao sto je moj post implicirao nerasciscene racune sa moderatorom... a taj post sa mojim racunima je usledio tek posle nekoliko drugih, a ti se vezao za post gde sam samo izrazio ekspresiju za trenutno emotivno stanje. a povrh svega si generisao da imam i u mnozini problem sa moderatorima, a ti si opet upao u vrtlog gluposti jer to nije tacno.
znaci em licemer, em lazov i povrh svega glup.