Objektivnost

Ti izgleda patiš od nekih većih paranoja kad stvarno misliš da neko piše nešto da bi se ti kao takva veličina nalepila. Pazi ti te projekcije, druže pa ti treba da se lečiš. Nebitan si kao autobusko stajalište, a ovde umislio da neko ide i prati te.

Drugo, ja ne zovem nikoga, već kliknem prijavi i napišem da se obriše spam koji nema veze sa temom da je ne uništava.

Zato i kažem da boluješ od paranoje jer u svemu vidiš neku zaveru protiv tebe, tebe neko prati, tebi neko nešto, zapravo si moderatorima dosadan, meni si smešan, nego oni moraju tobom da se bave jer pišeš baljezgarije nevezano za temu, ja se sprdam sa tobom jer ovako istripuješ bitnost, a suštinski svima si nam smešan kao pojava i dosadan.
:lol:

svako koga zanima moze da ide po mojim postovima i vidi :rotf:

da te naucim malo o semiotici bitni kolego... u istom pasusu tri puta pises identicne prideve misleci da das na snazi tako da oni gube na znacenju..kazes lepo smesan si, dosadan si i cao. sredovecna dileja si koja je na birou jer niko nece da ga zaposli i cao... cim ponavljas jedno te isto, pokazujes siromasnost vokabulara, misaonu nejednakost kohezivne veze sa strukom o kojoj uzgred receno nemas pojma jer ne umes da citas izmedju redova itd itd.

znaci licemer si, a bogme si i lazov jer si napisao da si reagovao sto je moj post implicirao nerasciscene racune sa moderatorom... a taj post sa mojim racunima je usledio tek posle nekoliko drugih, a ti se vezao za post gde sam samo izrazio ekspresiju za trenutno emotivno stanje. a povrh svega si generisao da imam i u mnozini problem sa moderatorima, a ti si opet upao u vrtlog gluposti jer to nije tacno.

znaci em licemer, em lazov i povrh svega glup.

:lol:

svako koga zanima moze da ide po mojim postovima i vidi :rotf:

da te naucim malo o semiotici bitni kolego... u istom pasusu tri puta pises identicne prideve misleci da das na snazi tako da oni gube na znacenju..kazes lepo smesan si, dosadan si i cao. sredovecna dileja si koja je na birou jer niko nece da ga zaposli i cao... cim ponavljas jedno te isto, pokazujes siromasnost vokabulara, misaonu nejednakost kohezivne veze sa strukom o kojoj uzgred receno nemas pojma jer ne umes da citas izmedju redova itd itd.

znaci licemer si, a bogme si i lazov jer si napisao da si reagovao sto je moj post implicirao nerasciscene racune sa moderatorom... a taj post sa mojim racunima je usledio tek posle nekoliko drugih, a ti se vezao za post gde sam samo izrazio ekspresiju za trenutno emotivno stanje. a povrh svega si generisao da imam i u mnozini problem sa moderatorima, a ti si opet upao u vrtlog gluposti jer to nije tacno.

znaci em licemer, em lazov i povrh svega glup.

Pišem identične stvari zato što su činjenične, a ne zato što im dajem na snazi. To što ti kažem da si jadan i da si dosadan je činjenica koju svi vide, ne nešto što ponavljam da bi dao na snazi.

Očigledno imaš problem sa moderatorima, jer pričaš o tome kako tebe nešto brišu i kako neko zove nekoga, pri čemu ja prijavim i problem reši ko vidi prijavu, a ne neko određen. Što znači očigledno imaš problem sa moderatorima, da si u množini tim ljudima dosadan.

Sam si pisao da su ti govorili kako tvoje baljezgarije niko neće da čita, što znači očigledno imaš problem sa mnogo ljudi.

Prejadan si čovek srednjih godina, koji nikome nije bitan i onda ovde pokušavaš da poentiraš. Suština je da si se verovatno usmrdeo u nekom stančiću i baš niko nema da te pozove da vidi kako si.

posto me ovaj vuko za jezik a ko zna sta je imao drugo na umu da mi povuce, setih se finog razgovora sa nekim iz administracije, necu da kazem s kim, od pre nekoliko dana...pa mi rekose, sto bre ti koji si za sve povde nedostizna integencija i po svemu vrh, se akas sa tim polusvetom :lol:

al dobro on zna da sam ja u ratu sa svima :rotf:

Pišem identične stvari zato što su činjenične, a ne zato što im dajem na snazi. To što ti kažem da si jadan i da si dosadan je činjenica koju svi vide, ne nešto što ponavljam da bi dao na snazi.

Očigledno imaš problem sa moderatorima, jer pričaš o tome kako tebe nešto brišu i kako neko zove nekoga, pri čemu ja prijavim i problem reši ko vidi prijavu, a ne neko određen. Što znači očigledno imaš problem sa moderatorima, da si u množini tim ljudima dosadan.

Sam si pisao da su ti govorili kako tvoje baljezgarije niko neće da čita, što znači očigledno imaš problem sa mnogo ljudi.

Prejadan si čovek srednjih godina, koji nikome nije bitan i onda ovde pokušavaš da poentiraš. Suština je da si se verovatno usmrdeo u nekom stančiću i baš niko nema da te pozove da vidi kako si.
sad sam i smrdljiv :lol:

pa jos u stancicu :lol:

niko me ne zove, nikog nemam, umrecu sam pa ce po mirisu da me nadju :lol:

svima dosadan ali samo njemu zanimljiv :lol:

da li to znaci :think: da bi on sa mnom :sad2:

Не знаш ти одакле је потекао појам Теорија завере

Ne znam! Ja sam prvi put cuo neku teoriju zavere kad su zveknuli avione u one solitere u NYC. Pa malo kasnije kad je napravljen dokumentarac (koji se ispostavlja da nije sasvim tacan, taman onoliko koliko nije tacna ni zvanicna verzija. E to je onda postalo popularno kao zanr. Svi su poceli da smisljaju neke teorije i da snimaju filmove, dok nas sve nije ubilo u pojam 6 nastavaka filma Sharknado! Koji je zasnovan na teoriji zavere da kad se podigne tornado on moze da usisa ajkule iz mora i onda one lete preko pola drzave!

Без обзира на контраобавештајност, прочитај ти о практичним заверама које је написао Умберто еко

Stavio na listu citanja kad dodjem do toga, ali mi nisi rekao koju konkretnu Umbertovu knjigu treba da procitam. Da mogu da je pribavim na vreme dok me ne spopadne citanje :)

Da,da

Da, da

Većinsko mišljenje preskačem

Pa, mišljenje o drugima , bez objektivnosti, čista subjektivnost 😁
A o situacijama i svemu ostalom objektivnost.

👍Isto

Мишљења су небитна, чак су небитна мишљења многих мислилаца.

Мишљења појединаца су потпуно небитна

Istorija, koja je puna zavera, se ne slaze.

Jedan od ciljeva zaverenika jeste da te ubede da zavere ne postoje :cool:

Највећи трик ђавола је да убеди људе да не постоји.

Вајсхаупт, као бивши језуита, није направио тајно друштво, већ јавно друштво.

Његова конспирологија је била јавна насред Минхена, где су бабе на пијаци читале програм

Koliko sebe smatrate objektivnim ?
Da li je to uopšte moguće?

Postavljate li se u poziciju "tog nekog drugog ", kada procenjujete postupke ?
Pokušavate li da shvatite viđenje suprotno od vašeg?

Teško je zanemariti već formirano mišljenje o nekome, naročito ako je većinsko.
Uspevate li to ?

Ili prevlada stara, dobra subjektivnost?

( Autorska )

Pogledajte prilog 1484438
Mislim da poprilicno jesam objektivna...to je dobra,zapravo vrlo "korisna" zona jer je usko povezana i sa tim da se stvari ne shvataju licno.

Хајзенбергов принцип неодређености... :kafa:
nekad kad te citam setim se antifonta i njegove maksime da kad si od uglednih otaca moramo da te postujemo, a oni drugi koji nisu iz uglednih kuca i od takvih otaca. pa bas i ne moramo :lol:

objektivnost se najbolje vidi u razgovorima koje vodimo sa samim sobom. jos jedan mudrac augustin je to lepo objasnio u trajnoj istini.

nekad ti razgovori ako su iskreni mogu da oplemene i najprostijeg.

Poslednja izmena:
tema o iritabilnim ljudima..a taj post je naravno obrisan gde je bila simpaticna dijagnoza da znas ko sam ja... ali dobro, nisam ljut, nego mi smesno sto se niko osim jednog moderatora kojimi je dao za pravo, nije nadovezao na ostatke moje eksplikacije... mis' ako sam bas takav :lol:

https://forum.krstarica.com/threads...kako-je-prevazici.991366/page-2#post-48357229

Na ovoj temi postoji obrisan samo jedan post koji je obrisan na osnovu molbe autora posta. Ja nisam brisala taj post.

Nijedan tvoj post na toj temi nije obrisan.

Back