Objektivna kritika....Mane...

Ne znam bas.
Nisam govorila o teortskim znanjima iz psihologije, govorim o licnim iskustvima i iskustvima ljudi iz bliskog okruzenja.
I tvrdim da nakalemljene stvari nisu dugotrajne.
a negativnost je isto proizvod pasivnosti i sopstvenog negativnog osećaja i doživljaja

Ma da, to se slazem. Je l ima negde konjska volja na meru da se kupi da prevazidjem tu negativnost caskom

Realno :lol:
Ista stvar. Zašto bi me doticalo. I zašto bih se trudila da to sakrijem? Ovako, kad svi znaju da me mrzi da uradim nešto, jednostavno mi ni ne daju zadatak, već ga sami obave.:cool:
tako je:D
a i okolini je bolje tako,jer kad se ja nameracim da odradim nesto,onda sam stvarno nemoguca-cepidlacim,postajem gonic robova,a sa druge strane mislim da bih ja to bolje odradila sama i tako:D
pa i inače? u bilo kojoj situaciji?

ako mislis na merdevine
da padnem i slomijem nogu,ruku,ili lobanju
i to pod cudnim uglom,uz pratnju krckanja jakog intezinteta:(
strah od toga nikada nisam prevazisla:((((((

tako je:D
a i okolini je bolje tako,jer kad se ja nameracim da odradim nesto,onda sam stvarno nemoguca-cepidlacim,postajem gonic robova,a sa druge strane mislim da bih ja to bolje odradila sama i tako:D

ako mislis na merdevine
da padnem i slomijem nogu,ruku,ili lobanju
i to pod cudnim uglom,uz pratnju krckanja jakog intezinteta:(
strah od toga nikada nisam prevazisla:((((((

pa ono
zamisli da se nikad ne popneš na neko brdo
i uživaš u pogledu
ili u samokrečenju plafona :lol:
naspram slomljene noge i rebara

Čuvena rečenica A nije ti teško da stojiš ispred ogledala ili još bolja Glava ti služi samo za šišanje
A kad počnu da se deru, samo se isključim. I onda me drndaju kako još ne slušam.
Hah. Nikad neće ukapirati. Toliko sam oguglala, da na bilo koju pretnju ili kaznu, odgovaram sa dobro, u pravu ste, pogrešila sam.
Njima lepo, ego im zadovoljen, meni lepo, nastavljam po svom.
One big, happy family.

Čuvena rečenica A nije ti teško da stojiš ispred ogledala ili još bolja Glava ti služi samo za šišanje
A kad počnu da se deru, samo se isključim. I onda me drndaju kako još ne slušam.
Hah. Nikad neće ukapirati. Toliko sam oguglala, da na bilo koju pretnju ili kaznu, odgovaram sa dobro, u pravu ste, pogrešila sam.
Njima lepo, ego im zadovoljen, meni lepo, nastavljam po svom.
One big, happy family.

od daaa... klasika

Kako ih prihvatate.....Da li ih upucujete ili ipak ne iz bojazni da ih doticna osoba nece prhvaiti na pravi nacin....

Da li ste svesni svojih mana...?...i koje su vase mane...

Kritke prihvatam.Ponekad mi tesko padaju, ali ih prihvatam.Sto se upucivanja kritika tice...Prvo proceni m situaciju i osobu, pa ako mislim da ce ih osoba prihvatiti dobro, onda kritikujem.Ako nije pogodna situacija, onda precutim.
Sto se mene licno tice, svetsan sam nekih svojih mana, i zato sam uvek otvoren za kritiku.

Kritke prihvatam.Ponekad mi tesko padaju, ali ih prihvatam.Sto se upucivanja kritika tice...Prvo proceni m situaciju i osobu, pa ako mislim da ce ih osoba prihvatiti dobro, onda kritikujem.Ako nije pogodna situacija, onda precutim.
Sto se mene licno tice, svetsan sam nekih svojih mana, i zato sam uvek otvoren za kritiku.

Same here :D
Kritike su dobrodosle, ali ih ne treba uzimati zdravo za gotovo (:

Da bi uputio kritiku morash doobro da poznajesh doticnu osobu, i njene "granice" razlikovanja kritike od maicioznog podrugivanja.
Da bi primio kritiku, morash da znash ko su dobri kritichari, a ko majmuncine i zakerala koja svakom nalaze manu, a cak nisu toliko vesti da ruzno misljenje o nekom prikriju, nego ga pakuju u loshu kritiku, savet, bla bla...
Imao sam takvog ortaka u srednjoj. Situacija, zabodem 1 iz biologije... a on me po x puta na dan pita "A shto si dobio keca" ili "Ti si odlican djak, ja stvarno ne znam sta ti bi, pa kako to sebi da dozvolish aaaa"... cineci da se osecam gore. Srecom, takve primerke sam odstranio iz drushtva.

Od mana, koje istovremeno mogu da budu i vrline, izdvojio bih lenjost, konstantno odlaganje obaveza, tvrdoglavnost da neshto "necu" ili "hocu" kad vidim da neko nenormalno insisitra, afekat, brzopletost, ponekad stidljivost.

Back