Objavljen prvi trejler za "Munje: Opet"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
393.899
Dvadeset godina od legendarnih "Munja" isti autorski tim vraća se u nastavku koji ponovo režira Radivoje Raša Andrić.

Sinopsis za film "Munje: Opet!" glasi: "Prošlo je 20 godina, a Pop (Segej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade osamdesetih. Njegov drug Mare (Boris Milivojević) je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere.
Sve je isto u životima njih dvojice: nemaju devojke i doživljaje, ali zato imaju stomake. Nova muzika vlada svetom, a njen kralj, stacionarian u Beču, je Gojko Sisa (Nikola Đuričko). Gojko vlada dijasporom i određuje ukus mladih. Na snimanju spota prespektivne pevačice, Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme.

Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje jutjub hit. Mare i Pop saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i da još uvek poseduje kasetu sa originalnom pesmom. Iste noći sreću druga iz odeljenja koji se sprema na put za Beč, jer Gojko organizuje godišnjicu mature (ogromna većina odeljenja ionako živi u inostranstvu). Naravno, jedino njih dvojica nisu dobila pozivnice..."

"Ta ideja o nastavku se pojavila tri-četiri godine posle prvih 'Munja' i ja sam se, naravno, plašio toga. Treba snimiti ponovo film koji je dvostruka odgovornost, prema onom starom filmu, kao i prema onom koji snimaš. U početku sam odbijao, dugo sam razmišljao, a pre šest-sedam godina smo počeli da razgovaramo Srđa i ja kako bi to moglo da izgleda, on je imao ideju", rekao je Raša Andrić u intervjuu za 021.rs.link
Kako je dodao, dok su snimali videlo se da će to biti dobar film.

čudnim sticajem okolnosti sam večeras pogledao jedno pola ovog filma...
prosto nemam reči! ne mogu da verujem da je nekome palo na pamet da ovako nešto snimi.
ne razumem ni te glumce koji su pristali da u ovakvom s*anju od filma glume!
skroz debilno, idiotski, ne znam kako drugačije da opišem ovaj film.
💩💩💩

Jel gledao još neko ovaj film?

pa i nije toliko loš, kemp je i dalje tu, mada opada kvalitet pri kraju...
meni poslovično smetaju druge stvari, najviše mrmljanje u kameru, ko da glumci pasu slamu umesto razgovetno da govore, da ih čujem i shvatim više, jbt!..
meni je totalno sr*nje, poput onih filmova sa Zikom i Milanom, kad su posle nekoliko kultnih filmova poceli da snimaju low-budget nastavke.
ogadili su mi ovim filmom i prvi deo. glupave, debilne fore, transfer blama sam doziveo gledanjem. Mislim "Maca" u filmu... pa sve gde god se on pojavi to je sr*nje da nemora nista dalje ni da se uzima u razmatranje...
ili je mozda film pravljen za nove generacije, pa ja koji sam bio mlad kada su prve Munje izasle ne kapiram to sada?!

meni je totalno sr*nje, poput onih filmova sa Zikom i Milanom, kad su posle nekoliko kultnih filmova poceli da snimaju low-budget nastavke.
ogadili su mi ovim filmom i prvi deo. glupave, debilne fore, transfer blama sam doziveo gledanjem. Mislim "Maca" u filmu... pa sve gde god se on pojavi to je sr*nje da nemora nista dalje ni da se uzima u razmatranje...
ili je mozda film pravljen za nove generacije, pa ja koji sam bio mlad kada su prve Munje izasle ne kapiram to sada?!
Toliko su 'dobro' glumeli da Maca ispade karakter...! :mrgreen: :lol: Složiću se, istorija je na tvojoj strani. ;)

Back