Objasnite sliku

Hajde da postavljamo slike a ispitanici imaju zadatak da osmisle priču šta se zapravo zbiva na slici.
Nema tačnih i pogrešnih odgovora, recite što vam prvo padne na pamet.

Evo ja ću prvi postaviti sliku -

Napravite priču, o čemu se ovde radi?
Njena seksualna fantazija je postala stvarnost! Nahranila je svog demona. Hladna, svjesna trenutka, spremna da ode, još jedan pogled...

Na slici je Dzek Nikolson koji se tusira zajedno sa ljubavnicom.Potpuno go,u punom seksualnom zamahu.Odjednom cuje kako kljuc, koji ne moze da udje u bravu skripi...
Njegova zena je otisla na sluzbeni put i trebala je da se vrati kroz tri dana. Medjutim,ona se nenadano vratila ranije.Nikolson je uzasnut.Sta da radi.Ljubavnica je gola pod tusem.
On je takodje go.Situacija je vise nego tragicna,Sta Nikolson moze u ovakvoj situaciji da uradi...razmislite i vI i napisite nastavak ove ljubavne drame...?:heart:

Mene više brine šta će ona da uradi i kako će to da podnese...?:sad2:

- - - - - - - - - -

Hajde da postavljamo slike a ispitanici imaju zadatak da osmisle priču šta se zapravo zbiva na slici.

Zatečena u preljubi
Ali fućka joj se...

neke kao seksi shale, mora li to stalno
to je asocijacija na sliku

- - - - - - - - - -

hehe opet pisem ch sh??? :think:

prolupala je malo pa se šeta polugola po faksu ili je besna i inati se ali neće se dobro završiti jer je žensko

Studentkinja. Na tabli su, npr, rezultati ispita ili neke slične objave (nisam se trudila da uveličam). Ima sastanak sa profom s kojim je u vezi.
On je stariji, porodičan čovek. Devojka je introvertna, zagonetna, puna tajni. Lepa na drugi ili treći pogled.
Asocira me na jednu protagonistkinju iz romana Dena Simonsa.

djosa.jpg

griva masnih naslaga zaokruzuje njegovo seljacko svinjoliko lice , u sred tog masnog tkiva izbija iskren ii vedar pogled, smesiti se tesko je ,vestacki beli kechevi i dvojke kojima mrsi pileca krilca , nakon sto se obloce pivom i napuni surlu koksom pa se razmase sa svojih 150 kila koje je usetalo u jeftino odelo ,sive boje na linije, crnu kosulju i spejs kravatu , celav sam pa sta , jeeebite se svi ziveo sam rocn n roll hahaha

ona je u svojoj dečjoj sobi, radi razgibavanje kako bi popravila ocenu iz fizičkog da bi bila odlična. nastavnik je strog, pitanje je šta će biti. ali bolje to nego fiziku.
cilj joj je da upiše gimnaziju.
u tom trenutku u sobu ulazi brat žene koja je njen hranitelj kako bi joj doneo novac za užinu i cigarete. ona ne prekida vežbe, kratko mu kaže "hvala, ostavi na stolu", što on i čini, te odmah napušta sobui, a ona prelazi na čučnjeve.

Back